Captain Craft Yetkili Alımı

yunus611

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba,

Öncelikle kendimi sizlere tanıtayım. Ben Yunus ŞİMŞEK bana Kaptan diyebilirsiniz. Oyun içi ismim CaptainYunus ' dur. 17 Yaşındayım. Ve lise 3. sınıf öğrencisiyim. Minecraftı ise fazlasıyla severim.
Ve amacım kalite akan bir sunucu yapmak. Bunuda yapacağıma inanıyorum tabi ki ekip arkadaşları olmadan hiçbir şey olmaz.

Kısacası anlatmış olduğum projede bana yardımcı olacak ekip arkadaşları arıyorum. İsmimiz CAPTAIN CRAFT ' idir. Captain Craft projesi için çalışacağız. Oyuncularına saygılı , dürüst ve konuşma adabı iyi olan yetkililer arıyoruz. Bulunduğu rütbeye ait komut bilgileri yüksek olan oyun bilgisi iyi olan kişiler arıyoruz.

Kendinize güveniyor iseniz, Formu doldurmaktan çekinmeyin!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Aradığımız yetkiler, 1 adet Pluginer, 1 adet Admin, 2 adet Builder bu yetkilere göre formunuzu doldurun lütfen. Herkese iyi tatiller.

PatetesliPuding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
formu doldurdum ne zaman bakıcaksın

Merhaba,

Öncelikle kendimi sizlere tanıtayım. Ben Yunus ŞİMŞEK bana Kaptan diyebilirsiniz. Oyun içi ismim CaptainYunus ' dur. 17 Yaşındayım. Ve lise 3. sınıf öğrencisiyim. Minecraftı ise fazlasıyla severim.
Ve amacım kalite akan bir sunucu yapmak. Bunuda yapacağıma inanıyorum tabi ki ekip arkadaşları olmadan hiçbir şey olmaz.

Kısacası anlatmış olduğum projede bana yardımcı olacak ekip arkadaşları arıyorum. İsmimiz CAPTAIN CRAFT ' idir. Captain Craft projesi için çalışacağız. Oyuncularına saygılı , dürüst ve konuşma adabı iyi olan yetkililer arıyoruz. Bulunduğu rütbeye ait komut bilgileri yüksek olan oyun bilgisi iyi olan kişiler arıyoruz.

Kendinize güveniyor iseniz, Formu doldurmaktan çekinmeyin!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Aradığımız yetkiler, 1 adet Pluginer, 1 adet Admin, 2 adet Builder bu yetkilere göre formunuzu doldurun lütfen. Herkese iyi tatiller.
kardeşim artık söyleyecekmisin ne olup bittiğini

yunus611

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Değerli yanıtlarınız için teşekkürler en kısa süre zarfında size ulaşacağız. Beklemede kalın ve formu doldurmamış kişiler hala doldurmadıysanız bir an önce doldurun. İyi forumlar.

yunus611

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, katılımlarınız için teşekkürler. Katılan arkadaşlarla iletişime geçeceğiz. Sadece katılımların biraz daha yükselmesini bekliyoruz. İyi forumlar.

yunus611

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Başvurular bugün saat 22:00'a kadar sürecektir. Daha sonrasında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İyi forumlar.

Başvurular için geçerli olan tarih uzatılmıştır. Hala doldurmadıysanız lütfen formu doldurun. Hala süreniz var. İyi forumlar.

Başvurularınızı bekliyoruz. İyi forumlar.

Günceldir.