Captive Multiplayer nasıl oynanır?

herotim11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın eğer konuyu yanlış yere yazdıysam :) Arkadaşımla Captive indirdik fakat nasıl beraber oynayabiliriz Captive Multiplayer yapamadık video da yok öyle neyi nereye atıcaz nasıl yapıcaz doğru güzdün yardımcı olun lütfen :)

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
normal saves içerisine atılan bir harita snapshot farkı olabilir indirdiğin yerde version yazar

herotim11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yook aynı 19a ikimizinde ama singleplayer da oynayabiliyoruz tek başımıza onun dışında biz beraber oynamak istiyoruz hamachi indirdik bir de ama yapamadık server falan :(

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şöyle deneyin haritayı singleplayerde birisi açsın açan kişi güvenlik duvarının kapalı olduğuna emin olsun sonra 25. .. . .. . ... : (port: open to lan dediğinde veriyor) şeklinde sunucuya girmeyi denesin arkadaşın

herotim11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şöyle deneyin haritayı singleplayerde birisi açsın açan kişi güvenlik duvarının kapalı olduğuna emin olsun sonra 25. .. . .. . ... : (port: open to lan dediğinde veriyor) şeklinde sunucuya girmeyi denesin arkadaşın
kusuruma bakma lütfen ama ben anlamış sayılmam :D open to lan falan ne :D ben şimdi hamachiyle 1.7.10 da server kurdum oraya gelebiliyor da plugin falan kurulmuyor.Çok kasıyor onu nasıl pluginli yapıcam link falan atarmısın kimisi bukkit diyorda :) noolur yardım ette güzel bir server yapayım nolur :)

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin falan gerek yok
1-Oyunu kendin aç (Arkadaşın sana bağlanacaksa)
2-Güvenlik duvarını kapat
3-Haritaya girdikten sonra menüden open the lan ( lan dan oyunu başlat) butonuna bas
4-Sohbet bölümünde rakam verecek
5-Arkadaşın hamachi ip adresinin sonuna o rakamı eklesin (örnek: 25.123.332.222:3254 gibi)

herotim11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
güvenlik duvarını nasıl kapatıcam?
hamachi ip adresinin sonuna nasıl ekliyecek?