Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adınız:Emir
Soyadınız:Şenkul
Yaşınız:19
Skype adresiniz:vipcraft.server
Mikrofonunuz var mı:Var
Minecraft Nickiniz:NhiteKing
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 6-7 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 1 yıl önce oynamıştım nekadardır oynamıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): Gayet Başarılı
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: Boş vaktim var ve yararlı olmak istiyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: 7 yıl içinde sayısız sunucu açtım
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın): zamanla belki aklıma gelebilir
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): bilmiyorum
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) : 1 - 3 - 4
Süreçleri devam edilen arkadaşlar, özür dileriz bizimle değilsiniz. Alınan arkadaşlar görevinde başarılar diliyorum. Alımlar şuanlık durdurulmuştur. Konu kilitlenebilir.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.