- En iyi cevaplar
- 0
Adınız:Nicat
Soyadınız:Aliabadov
Yaşınız:17
Skype adresiniz:NcProduction.01
Mikrofonunuz var mı: Var
Minecraft Nickiniz:NcPro
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:Tarih bilmiyorum en fazla 3 yıldır diye bilirim
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: pek oynamadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun) Oynamadımki
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: Son yılım boş zamanlarımı boş geçirmemek için
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: Birçok sunucu var yalnız aktiv durumdalarmı bilmem
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın) Tasarımlarınızı geliştirmeye yardımcı olmak veyada eksik buildleri tamamlamak ile iligili projelerim vardır
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri)
izin ile ilk görüşüm
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Tasarımcı veya Builder
Soyadınız:Aliabadov
Yaşınız:17
Skype adresiniz:NcProduction.01
Mikrofonunuz var mı: Var
Minecraft Nickiniz:NcPro
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:Tarih bilmiyorum en fazla 3 yıldır diye bilirim
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: pek oynamadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun) Oynamadımki
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: Son yılım boş zamanlarımı boş geçirmemek için
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: Birçok sunucu var yalnız aktiv durumdalarmı bilmem
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın) Tasarımlarınızı geliştirmeye yardımcı olmak veyada eksik buildleri tamamlamak ile iligili projelerim vardır
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri)
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Tasarımcı veya Builder
Son düzenleme: