Topluluk Ürünü Castaway by CreativeLabs

CreativeLabs

Minecraft Build Team
En iyi cevaplar
0
Olur böyle benzerlikler, normaldir de fake acc açmasaydınız iyiymiş :p
Hesaplar fake değil, 2 tane mimarımız büyük Türk sunucularda çalışıyor. Ufak bir rica doğrultusunda haritamızı paylaştılar. Bu yorumlarda oradan geldi diye düşünüyoruz. (4.500 kişilik Discord sunucusunda ve 3000+ online çeken Minecraft sunucusunun forumunda paylaşıldı.)
Lütfen yargısız infaz yapmayın, saygılar.
 
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Hesaplar fake değil, 2 tane mimarımız büyük Türk sunucularda çalışıyor. Ufak bir rica doğrultusunda haritamızı paylaştılar. Bu yorumlarda oradan geldi diye düşünüyoruz. (4.500 kişilik Discord sunucusunda ve 3000+ online çeken Minecraft sunucusunun forumunda paylaşıldı.)
Lütfen yargısız infaz yapmayın, saygılar.
Hesapların aktivitesinde sizin konunuz hariç eylem göremeyince bu şekilde düşündüm, öyle diyorsanız öyledir. Ha bu arada bu yazdığım iftiraya giriyor yargısız infaza değil, eyv
 

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Çok hoş gözüküyor, daha da büyük yerlere gelmeniz dileğiyle.
 
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Yeni renderi gördüm çok ufak bir tavsiye vereyim, anayapının dışında kalan ''organic'' olarak adlandırdığınız yapılarla anayapıyı birbirinden ayrı tutmayın, iç içe olsunlar ki estetik haz elde edesiniz
 
Son düzenleme:

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Render her yapıyı güzel gösterir. En kötü evi yapsan dahi güzel gösterir. Rendersiz / shadersiz çekilen bu görsel, yapının durumunu ortaya koyuyor (köşk dışında çok kötü) , rendersiz eserlerinizi de görmek dileğiyle, başarılar.

126661
 

Aetiras

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yapının ve paylaşımın yapıldığı günden bu yana bir ayı aşkın süre geçmesine rağmen hala Casteway'in üzerine titremeniz gereksiz bir gerginlik yaratmakla birlikte konuyu farklı yerlere kadar çekmekte. Küplerden yapılmış bu haritayı hala render sayesinde hoş durduğunu belirterek zaman harcamanız tam anlamıyla zaman kaybından başka bir şey değil. Yorumunuzu açık açık belirttiniz ve okuduk, daha fazla uzatmanız hem forum sakinlerinin hem de bu yorumları takip eden insanların, emeğe saygı göstermeyen ve kıskanç bir kişiliğe sahip bireyler olduğunuz tanısına varabilirler. Bu yorumum tamamen tarafsız bir şekilde kendi çapımda analiz ettiğim ve tanısına vardığım bir düşüncemdir ki amacım kesinlikle tarafınıza hakarette yada iftirada bulunmak değildir.

Gereksiz karşılıklı atılan yorumların bırakılması ve herkesin kendi işine bakmasını gerektiğini düşünüyorum.
İyi akşamlar...
 
Üst