CastielCraft Açıldı [SkyBlock] Türkiyenin En Gelişmiş SkyBlock Sunucusu play.castielcraft.com

castiel42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

play.castielcraft.com

Castiel Craft Türkiyenin En Gelişmiş SkyBlock Sunucusu Açıldı
3 Gb Ram Ve 35 Slot
0 Lag 7/24 Online
Herzaman Tam Destek Ve İlgili Yetkililer

Kurucu
Twenor42
Admin
SlaugHTeR
Blouge

Açıksız Bugsuz Açık Arttırma Sistemi

Son düzenleme:

SkyProWS33

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Takas Sistemi olması boss olması oyunu dahada bi eğlenceli yapmıuş elinize sağlık güzel olmuş ileride bi yerlere gelceğine inanıyorum
-SkyProws

:parti: :ölüm:

Satca

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Sunucuya daha önce ziyarete gelmiştim. Çok güzel ve arkadaşlarınızla oynayabiliceğiniz bir sunucu. Ama, profesyonellik açısından değerlendiricek olursak kesinlikle önermiyorum. Kullanıcıların para kazanmak amacıyla açtığını düşünüyorum. Başarılar.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Castiel - Hani şu melek olan (Seni Supernaturalcı seniii :D)

castiel42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Sunucuya daha önce ziyarete gelmiştim. Çok güzel ve arkadaşlarınızla oynayabiliceğiniz bir sunucu. Ama, profesyonellik açısından değerlendiricek olursak kesinlikle önermiyorum. Kullanıcıların para kazanmak amacıyla açtığını düşünüyorum. Başarılar.
Yorumunuz İçin Teşekkürler İlk Sunucumuz Olduğu İçin Gün Gün Hatalardan Ders Alarak Gelişmekteyiz İnanıyoruz Ki Elbet İlerde Bugsuz sorunsuz Bir Sunucu Olcaktır Sabır Ediyoruz.

Castiel - Hani şu melek olan (Seni Supernaturalcı seniii :D)
Aslında :D O Filme Hiç Bakmadım Castiel Şurdan Geliyo Mineplexde Castle Siege Varya Ordan Meydana Çıkarak Koydum yani hiçbir yerde Görmedim Bu İsmi :D
Ama Filmi İzlicem Güzele Benziyor Teşekkürler

SkyProWS33

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Ne alaka Kazanılan Bütün paralar serverin slot + ramını yukselttiler ! ! ! ?? [ kanadadan ] <3

!+ ben vipim

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Bu konuda size kesinlikle katılıyorum.Zaten arkadaşlar emek vermeyip direk ''BetaCraft SkyBlock Plugin Paketi''ni atmışlar sunucuya.3-5'de çalıntı veya zerre kadar olan we ve vs bilgileri ile saçma bir sunucu açmışlar.