Castle Miner Pc İçin Nasıl İndirebilirim

alpha22490

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraft tan sıkıldım ve yeni bir block kırma ve koyma oyunu aramaya başladım.
Castle Miner diye bir oyun buldum ve videolarını seyrettim. Hoşuma da gitti ama pc için indiremiyor um. Oyunu bilen biri varsa bana nasıl ve nereden indirebileceği mi söyleyebilir mi. Ve ya minecraft a benzeyen survival oyunları bilen varsa yazabilir mi ? (kolay inen olsun ) :F

alpha22490

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft tan sıkıldım dedim ya arkadaşım.
Her modu kurdum, her mapı oynadım, survival i bitirdim.

alpha22490

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
world edit ile ne yapılır ki[DOUBLEPOST=1370070692,1370012756][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Castle Miner i nasıl indireceğimi bilen biri yok mu ?

nightmareXD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Castle Miner bilgisayar için yok XBox için var boşuna arama.Birde modların sonu yoktur:ROFL:[DOUBLEPOST=1373322497,1373322237][/DOUBLEPOST]Aha lan buldum galba+1:)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sabri123abc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sana iyi bir haberim var Castle Miner Z PC için çıktı ve çok güzel ben direk oynadım ve ustası oldum istersen sana skype adresimi verim beraber de oynarız işte al sana linki :
bence süper bi oyun minecraftı ezer![DOUBLEPOST=1375892037,1375891788][/DOUBLEPOST]Sana oyun hakkında bikaç şey söyleyim oyun çok gerçekçi bi kere minecraftla aynı madenler fakat fazla olarak copper madeni var bir sürü silah ve mermi yapabiliyosun.Oyun PC için yeni çıktığı için daha XboxArayüzünü kullanıyor ve bu biraz can sıkıcı ama genede klavye tuşları ve mouselerle oynanabildiği için çok mutluyum.Süper bi oyun herkeze tavsiye edebilirim link kırık derseniz bi de
girin ordan indirin. İYİ EĞLENCELER

Crack-Star

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sana iyi bir haberim var Castle Miner Z PC için çıktı ve çok güzel ben direk oynadım ve ustası oldum istersen sana skype adresimi verim beraber de oynarız işte al sana linki :
bence süper bi oyun minecraftı ezer![DOUBLEPOST=1375892037,1375891788][/DOUBLEPOST]Sana oyun hakkında bikaç şey söyleyim oyun çok gerçekçi bi kere minecraftla aynı madenler fakat fazla olarak copper madeni var bir sürü silah ve mermi yapabiliyosun.Oyun PC için yeni çıktığı için daha XboxArayüzünü kullanıyor ve bu biraz can sıkıcı ama genede klavye tuşları ve mouselerle oynanabildiği için çok mutluyum.Süper bi oyun herkeze tavsiye edebilirim link kırık derseniz bi de
girin ordan indirin. İYİ EĞLENCELER

böle bir oyunun minecraftı ezmesi imkansız