çatı katında inziva vakti

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet aylarca bu forumu izledim ve artık sonuna geldim. bi forumun %89 uda mı aptal kesimden oluşur? şimdi kimse hayır felan demesin çünkü buraya gelen her yetkili, admin veya moderatör herneyse bi süre sonra bırakıyor. tlg, aradabir vs. görmüyormusunuz. ben buraya ilk geldiğim zamanlar diğer forumlardaki gibi ilgi gösterdim, konu açtım ciddi ciddi. hatta hesabın 4. günü moderatör başvurusu yapmıştım. başka yerlerde insanlar ilgi gösterirdi. sizin en fazla ilgi göstermeniz saçma tartışmalar, alakasız cevaplardı. zaten yeterince iyi olan kişiler zamanında forumu bırakmış veya şuanda yetkili. şu zurinqun kimse bilmiyorum sen hedefim oydu geldiğimden beri fakat ona bir şey yapmadım o kadar bıktım. -hedef olayını herkes çakmaz ama neyse-. çoğunuz internetten güç alan kişilersiniz laf flean atmayın öyle herkese yani en fazla trolleyin laf sıkıntı olur söyliyim. neyse iyi forumlar aradabirde yok artık yani burada durmam nedensiz olur anime konularınızda iyi eğlenceler.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
"şu zurinqun kimse bilmiyorum sen hedefim oydu geldiğimden beri fakat ona bir şey yapmadım o kadar bıktım."

Ben de aynı duyguları başkalarına hissediyorum. ^^ Tabi sana değil sırf anti-anime olduğun için senden nefret edecek değilim kendi kararın.
Wütever gittiğine üzüldüm aradabir007 versiyon ikiydin sen.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bak ben de böyle bir karar almıştım taa ki ayrılık konumda tartışma cikarabilecek insan parçaları olduğunu öğrenince sırf ona ağzının payini verebilmek icin burdayim.
%89 luk kısıma karşı pes edip ortamdan ayrılma onlara karşı savaş !
eger savaşırsan sana egoist diyecek çoğu kişi.
sen takmayacaksin onları.
sen insansın, güçlüsün ! Asla pes etme !

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum bir Minecraft forumu. 9 yasinda veya daha altinda bir arkadasimiz da oynayabilir , 30 yasinda veya ustunde bir arkadasimizda. Herkesden olgun olmasi istenilemez. Ayrica benim forumda sevmedigim tek sey ''Konu Disi - Genel'' konularinin ''Minecraft'' konularindan daha fazla olmasi. Bence bir oyun forumunda olmasi gereken bir sey degil bu.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kafam hala şunda*:

"şu zurinqun kimse bilmiyorum sen hedefim oydu geldiğimden beri fakat ona bir şey yapmadım o kadar bıktım."

Ne yaptım ben?

++ Yapacağın şeyi merak ettim şimdi.

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forum bir Minecraft forumu. 9 yasinda veya daha altinda bir arkadasimiz da oynayabilir , 30 yasinda veya ustunde bir arkadasimizda. Herkesden olgun olmasi istenilemez. Ayrica benim forumda sevmedigim tek sey ''Konu Disi - Genel'' konularinin ''Minecraft'' konularindan daha fazla olmasi. Bence bir oyun forumunda olmasi gereken bir sey degil bu.
doğru söylüyon,mesela şaka yapmıyorum benim dedem minecraft oynuyor premiumuda var :D.