Çay mı, Kahve mi?

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Konu dışında biraz tartışmak güzel oluyor :kaş:

Çay mı? Kahve mi? Neden?
:cay:
Ben ikisini de içiyorum. Ama daha çok hangisini seviyorsun derseniz, kahve :keyif:. (Vaziyet alın 3. forum savaşı çıkacak)​

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bir Karadenizli olarak hem lezzet hem de sağlık açısından çay diyorum. Lezzetini anlatmak için zaten kelimeler yetmez, "Çay mı lezzetli? Abarttın." demeyin, farklı çayları da içmeyi deneyin. Ayrıca çayın yüzyıllardır sağlık alanında kullanılması, onun doğanın bizlere sunduğu kıymetli bir ürünü olduğunu gösterir nitelikte. :cay:

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Bir Karadenizli olarak hem lezzet hem de sağlık açısından çay diyorum. Lezzetini anlatmak için zaten kelimeler yetmez, "Çay mı lezzetli? Abarttın." demeyin, farklı çayları da içmeyi deneyin. Ayrıca çayın yüzyıllardır sağlık alanında kullanılması, onun doğanın bizlere sunduğu kıymetli bir ürünü olduğunu gösterir nitelikte. :cay:
Ben neden olduğunu bilmediğim bir şekilde fazla çay içmiyorum. Günde 3-4 bardak genelde ^_^

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
Ben şahsen kımız diyorum Uzakdoğulu olduğum için fakat, bu 2 seçenekten gideceksek çay diyebilirim.

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İsmimin altında yazan şeyden de anlayabileceğiniz gibi kahve <3

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
duruma göre değişir faktat baskınlığım tabikide çay !
kahveyi haftada 1-2 kez stresliysem veya yazılım yapıyorsam içerim
ama çayı haftada 35-70 kez içiyorum.
çaya ihanet eden saydeğe ihanet eder !

Yüreğimizi verdik biz bu çaya
siz anca yüzersiniz o çaylarda
Biz içeriz çayımızı çaylarda
En sevdiğimiz içecektir bizim çaylar

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
Net çay içiyorum genelde soğuk çay bulamassam ise normal çay içiyorum :cay:

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
Konuyu yanlış anlayanlar olmuş hangi içeceği seversiniz değil Çay mı Kahvemi Seversin soru bu.