Çay Partisi SMP: 1.21.4 %100 Vanilla Survival Deneyimi MC.CAYPARTISI.COM

jitterprosui

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sade survival sunucusu arayan biriyim lakin siz o kadar sade yapmaya çalışmışsınız ki oyuncular arası iletişimi çok kısıtlamışsınız. Biriyle savaşmadan, baseni korumadan, başkasının basesini yağmalamadan, insanları dolandırmadan, gerçek arkadaşları keşfetmeden, beraber klan kurmadan, ihalelerde-pazarlarda ticaret yapmadan Minecraft Maykıraft olamaz. Saçma sapan görev sistemleri, büyüler, mekanikler olsun demiyorum. Benim istediğim: İnsanların bir arada takılmak için sebep bulduğu bir ortam.

Yapıcı bir eleştiri yapmaya çalıştım, kusura bakmayın. Yaşım 16 abi değilim.

rusthero

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sade survival sunucusu arayan biriyim lakin siz o kadar sade yapmaya çalışmışsınız ki oyuncular arası iletişimi çok kısıtlamışsınız. Biriyle savaşmadan, baseni korumadan, başkasının basesini yağmalamadan, insanları dolandırmadan, gerçek arkadaşları keşfetmeden, beraber klan kurmadan, ihalelerde-pazarlarda ticaret yapmadan Minecraft Maykıraft olamaz. Saçma sapan görev sistemleri, büyüler, mekanikler olsun demiyorum. Benim istediğim: İnsanların bir arada takılmak için sebep bulduğu bir ortam.

Yapıcı bir eleştiri yapmaya çalıştım, kusura bakmayın. Yaşım 16 abi değilim.
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim. Oyuncular arası iletişime yetkili olarak karışmamayı tercih ediyorum, isteyen birkaç arkadaşıyla girip izole şekilde oynayabilir ya da yalnız gelip diğer oyuncularla etkileşimde bulunarak oynayabilir. Sunucuda ticaret yapabilir, oyun oynayabilirsiniz fakat yağmalamak, dolandırmak gibi şeylerin arkadaşlık değil sadece düşmanlık besleyeceğini düşündüğüm için PvP, grief ve hırsızlık gibi şeyleri sunucumuzda yasaklama kararı aldım.

Birinci önceliğim, herkesin sunucuda huzur içinde istediği şekilde diğer oyuncular tarafından rahatsız edilmeden oynayabilmesi ve yaptıklarınızın yeni sezona geçilene kadar korunmasını sağlamak.

Çay Partisi olarak hedefimiz PvP ya da Faction oyuncularıyla bir araya gelmek değil, güzel yapılar yapmayı seven; oyunun limitlerini zorlamayı seven yaratıcı, teknik oyuncular ve bu oyuncularla bir topluluk oluşturmak keza istediğiniz türdeki sunucular her yerde var. Bizim aramızda takılma sebebimiz Minecraft'ın kendisi, herhangi bir özel oyun modu veya bir klana üye olmak değil.

Tabii ki herkesin zevki farklı o yüzden sizin zevkinize saygı duyuyorum, umarım aradığınız gibi bir sunucuyu bulursunuz!

^_^

Son düzenleme: