Kesin konuyu silecek
Yarediyi develere karşı savunma yaparken bulduk . Zombiler öldürmek istedi ama ben aldım ve eğittimBenim lokumum @zombiespaceman1 'in Yaredine benzer. Asla ölmez!
Biraz daha az övünseydin iyiydik ._.Ooo etiket listesin de ilk sıradayım. B)
Bu arada övünmek gibi olmasın da subway surfer'da Türkiye 2. siyim. :alay:
Övünmek bir yana nasılsınız iyi misiniz?
Neden 1.ci değilsin ? - AnnemOoo etiket listesin de ilk sıradayım. B)
Bu arada övünmek gibi olmasın da subway surfer'da Türkiye 2. siyim. :alay:
Övünmek bir yana nasılsınız iyi misiniz?
TF2 de ebedi ödülümü bulunca artık ara da bir 3 lü kombo yapmalar tek başıma bir savunma hattının için de kaos çıkartıp ard arda 5 kişiyi öldürdüm ve hiç kimse benim düşman spy olduğumu anlamadı sadece son öldürdüğüm enginer hariç.[DOUBLEPOST=1409175972,1409175930][/DOUBLEPOST]Biraz daha az övünseydin iyiydik ._.
Hastalığım sebebiyle odak gerektiren işlerde ellerim titriyor onu bile ne zorlukla yapıyorum bir bilsen.Neden 1.ci değilsin ? - Annem
ülkede 3. olan nasıl dünyada 1. oluyorsa artıkBabama dedim ki subay surfde Türkiye 3.sü oldum dedim babam da dediki aferin dünyada kaçıncı oldun diyo kırkıncıyım dedim olum niye birinci olmadı diyom baba diyo başka rekorlara var diyo ağğaaaağaa
Türklerin sınıflandırması fails ._.[DOUBLEPOST=1409177989,1409177173][/DOUBLEPOST]Total War Rome II: Mısır Seferimden Görüntülerülkede 3. olan nasıl dünyada 1. oluyorsa artık
Geçen yine okla akıyorum .-.Gecen gene spy ile trolluyorum.