Cazza144 Kimdir ? [ 400 Abone ] - Süper Konu Dizaynı !

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
"Süper Konu Dizaynı !"
Hani nerede süper konu dizaynı ? Bildiğimiz konu işte .s

Bildiğimiz konu ok devam :D[DOUBLEPOST=1412616835,1412616769][/DOUBLEPOST]Yaparken video çektim aslında fan çalışması gibi bir şey oldu profil tanıtım gibi bir şey videosunu koyacağım :3

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sanki yılların konusunu açtın ha.Bu arada sadece resim spama giriyordu.Dikkat et "süper yeni bir şey" yapayım derken ban yeme :)
Hayır canım resim üstünde böyle yazılar olunca yasaklanma olmuyor.Bilmeden konuşma :D
Süper olduğunu düşünmüyorum ama yeni bir şey denedim ayrıca konu yerini karıştırmışım taşınmasını söyleyeceğim merak etme.
Tüh ya süper koymasaymışım keşke dışardan egolu biri gibi gözüktük[DOUBLEPOST=1412617009,1412616974][/DOUBLEPOST]
Hadi eğlendir beni bebeğim B)
:3

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu tür konu dizaynlarını nerede ve nasıl yapıyorsunuz? Gerçekten ilginç bir tasarım.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Saa bisi diim mi ? Videolarını izledim o kadar uzun sürecek şeyler değil onlar...

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Saa bisi diim mi ? Videolarını izledim o kadar uzun sürecek şeyler değil onlar...
Biliyorum ama her videoda yeni şeyler yapmak yeni şeyler denemek , sana yeni şeyler düşündürmeni zorluyor.Ayrıca ben planlayarak yapmıyorum videoyu açıyorum düşünüyorum ona göre aklımda bir şeyler oluşturuyorum ve onu yapmaya başlıyorum.Yani önceden düşünüp tasarladığım bir şey yapmadım daha hepsi doğaçlama[DOUBLEPOST=1412617218,1412617184][/DOUBLEPOST]
Başlığa "Cazza144" yazmışsın ego tatmini seni pls :(
Ego please !

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Biliyorum ama her videoda yeni şeyler yapmak yeni şeyler denemek , sana yeni şeyler düşündürmeni zorluyor.Ayrıca ben planlayarak yapmıyorum videoyu açıyorum düşünüyorum ona göre aklımda bir şeyler oluşturuyorum ve onu yapmaya başlıyorum.Yani önceden düşünüp tasarladığım bir şey yapmadım daha hepsi doğaçlama[DOUBLEPOST=1412617218,1412617184][/DOUBLEPOST]
Ego please !
Önce @TheProfessional 'dan diploma alman gerekli.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ego please !
Doğaçlama daha hızlı olur aslında ^_^ Yine de saygı duyuyorum. Düşünmek yerine direkt olarak bir çalışma hayata geçirip onu da gösterir misin acaba nasıl olacak :ha:

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kendisini tanımıyorum o yüzden bir şey diyemem :)[DOUBLEPOST=1412617348,1412617316][/DOUBLEPOST]
Büyük ihtimal 5 dakikada bitecektir :)
O adamın göbek adı ''Ego'' O bu forum da ki en egoist kişidir ve ZindevCraft sunucusunun kurucusudur.