rizelimico
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
@cCSeanPoulCc yani Berkay reyiz
şimdi bu arkadaş bir zamanlar batihost sunucusunda kurucuydu (Şutlanmadan önce
) Tabi biz sunucuyu ilk açtığımız zamanlar +40 online olurduk bu can sıkıcı insan evladının sunucusu 5 kişi olurdu ve her gün sunucumuza gelirdi yetki verirdik batihostan olduğu için yardım ederdi bir gün bu ben sigara içicem deyip afk kaldı ve bende video izlemeye başladım meğersem bizim motd ve annonsları "yeni sunucumuz play.batihost.com buyrun" olarak değiştiriyormuş ben geldiğimde tüm sunucu boşalmıştı ve berkay da geldi oha ne oluyor dedi ben onun yaptığını anladım ama dostluğumuz var kırmayayım onu diye suçlama yapmadım ve nasıl oldu deyin ce kesin keylogger atılar oldu
ulan keylogger atıysalar neden bizim sunucuya geldiler ? her neyse sonra bunu batihosta bildirdik ve aldığımız cevap su yetki vermeyin zaten ruhsal sorunları var oldu biz sesimizi cıkartmadık "bu linkten batihost hakında detaylı bilgi alın https://forum.gamer.com.tr/konu/ege...aslanirsiniz-lag-craft-olur-sunucunuz.322617/" sonra sında bu batihosta çalışan selçuğun wp fotorafını ifşa etmiş selçuğuda çok severiz gerçek dostur kendisi işte erkan abi bunu duyunca berkaya yol vermiş ve berkay reyiz de söyle bir konu açmış anlaşmalı ayrıldık diye biz konuyu bilgiğmiz için yine ses etmedim ama ben trol olsun diye birileri şutlanmış galiba yazdım ve buna tabi çok koymuş hemen alta yazdı alakalı olmadığın konulara burnunu sokma diye ama sonrasında yüzsüz gibi hiç alakası olmayan batihost konumuza burnunu öyle bir soktu ki her sayfada mesajini göre bilirsiniz ve hiç takmamamıza rağmen hiç mesaj yazmadığımız halde şimdi bu arkadaş böyle biri işte konum bu kadar dı okuduysanız ne mutlu bana
İmla hatalarım varsa kusura bakmayın.