CdKeySpot rezilliği!

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Daha dün 100 entry yapana Premium verecez diyen Cdkeyspot kurucuları affedersiniz özür dilerimleri bugün o olayı yenilemiş entryler "0" lanmış ve 250 entry yapana Premium veriyor artık. Böle yaparak insanların üstünden geçinen bir lanet olası grup olduklarını tanıtmış oldular. Cdkeyspot için yaptıklarım bütün emeklerimi haram ediyorum ve eski kampanyaya geri dönmezlerse siteye karşı isyan başlatıcağımızı belirtmek isterim. Bu tehdit mesajı falan değil. Yaptıkları özür dilerimliklerin bedellerini ödeyecekler. Verdikleri premiumda olsa k.çı kırık skini bile değiştirilmeyen çalıntı bir Premium hesap için gecemizi gündüzümüze katmalarını istiyorlar. Hergün 5 entry veren tweet olayı kalkmış. Kısacası bu site kendi subs ve paraları topladı ve bize "yürüyün gidin" dedi. Ama bu yanlarına kalmayacak arkadaşlar.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte biz bu yüzden böyle konuları bu forumda barındırmıyoruz. Daha ne olduğu belli değil geliyorlar konu açıyorlar. Uyarı puanı verilince de hakareti biz yiyoruz. Yok neymiş bu yalan değilmiş gerçekten oluyormuş falan filan. Kimse kimseye öyle bedavadan premium vermez. Verse bile 1-2 haftaya elinizde kalır. Yaşadım da biliyorum. Kanmayın artık şunlara.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Evet dedikleriniz doğru ama Bana premium verdiler.Ne zamana kadar kullanırım bilmem.Ama Entry sıfırlanma olayı kötü olmuş.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında düşündüm de iyi olmuş.. Yaşamış oldunuz (gerçi ben hiç inanmam denemedim 1 kere bile).. Gayet iyi olmuş hatta artık inanların sayısı azalır.. Bizim kafamız mı güzel de boş boş inanmayın diyelim.. :)

All Hail the CDKeySpot..

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ben hiç o sitelere girmedim yapmadım yapmak ta istemedim zaten vercekleri şey sahtedir dedim ve yapmadım böyle umutlu yapan çocuklar onlara acıyorum bu devirde böyle verecek kişiler çok az

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kimse elinizden tutup zorla sizi bu işe sokmadı kendiniz girdiniz.. girmeseydiniz
"Eski kampanyalarına dönmezlerse siteye karşı isyan başlatacağımızı belirtmek isterim" demişsin.. hiçbir şey başlatamazsınız en başta.. daha önce söylediğim gibi elinizden tutup sizi zorla sokmadılar bırakın artık bu "bedava pre" saçmalığına inanmayı yıl 2014 yahu

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Praetioran a katılıyorum.Para vermediniz bir şey vermediniz.Tek yaptığınız hergün tweet atmak.Bu olay için siteye yaptığınız hack vs. Karşılığında yakalanırsanız ceza çekersiniz.Ayrıca söylüyorum 60 TL lik şeyi bedavaya verirlermi?

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
16.000.000 kişiden fazla minecraftı satın almış (yasal yollarla) şimdi bu insanlar enayide mi siz akıllısınız allah aşkına durun
16,519,976

gropa525252

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adamlarda Para Kazanıyo Bu Linklerden Boşuna Uğraşıyorsunuz Her Bir Kişi Girdiginde 5-6 TL Para alıyolar 2 bin kişi girerse 5 10 Bin tl Alıyorlar Bosuna Para Kazandırıyorsunuz.!

SkyHunterRs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar şunu kafanıza sokun bedava minecraft diye bir şey yok çekiliş olabilir ancak öyle kazanabilirsiniz