Anket Çekiliş, Haber, Topluluk İçeriği Bildirimleri

Bildirimleri kapatma seçeneği olmalı mı?

  • Olmalı

    Kullanılan: 14 40.0%
  • Olmamalı

    Kullanılan: 21 60.0%

  • Kullanılan toplam oy
    35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
Mesajlar
661
En iyi cevaplar
18
Beğeniler
1,704
Puanları
1,310

136666


Çekiliş, Haber, Topluluk İçeriği Bildirimleri

Bildiğiniz üzere forumda makaleler, haftanın konuları ve topluluğa ait ürünlerin konularından haberdar olmanız için bildirim atılıyor. Peki bu bildirimler sizi hiç rahatsız etti mi?

Reklam bildirimlerini engellemek için yıllık 6 Türk Lirası ödeyerek üyelik alma seçeneğiniz bulunuyor. Yukarıda belirtilen türdeki konuların bildirimi, reklam niteliğinde olmadığından reklamsız forum özelliğine sahip üyeler de bu bildirimleri görebiliyor. Bu bildirimler için herhangi bir satış durumu söz konusu olmadığı gibi, bu bildirimlerin tek amacı amaç insanlara haber vermek.
ayraç.png


İstek, Öneri ve Şikayetler konusuna atılan her fikir, her şikayet forum yönetimi için değerlidir ve dikkate alınır. Şikayetler arasında reklamsız forum üyeliğinde dahi atılan bildirimler bulunuyor. Öneri olarak da bu bildirimleri görüp göremeyeceğinizi sizin seçebilmeniz var. Makale, çekiliş, oyun indirimi, röportaj vb. bildirimler, diğer konulara ait bildirimleri görmenizi engellemiş olabilir. Belki de sadece görmek istemiyorsunuzdur.

Topluluğun kararını öğrenmek üzere bir anket yapmak istedik. Bu bildirimleri görüp görmeyeceğinize karar verebileceğiniz bir seçenek bulunmasını ister miydiniz? Reklamsız forum üyeliği dışında, ücretsiz bir seçenek.

 


Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
Mesajlar
887
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,832
Puanları
2,390
bildirimlerin kapanması, bildirim reklamlarının sonu olur bence.
kısaca bildirim reklamlarını kaldırın :ninca:
 

EfeOyunda

EfeOyunda YouTube
Mesajlar
527
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
234
Puanları
830
Ruh hali
Gereksiz bir güncelleme olur.
 
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Şu anda oy verdiğim sırada "olmamalı" diyenlerin sayısı daha fazla ki benim garibime gidiyor. Ben minecraft oynamayan, haftanın skriptiyle veya çekilişlerle ilgilenmeyen, makaleleri görmek istemeyen, sadece eski arkadaşları görmek için foruma giren biriyim. Bu bildirimleri görmemin bana da gösterene de hiçbir faydası yok. Dolayısıyla ben bu bildirimleri kapatmak için bir seçenek olmasını dilerdim.
 

LifeMCServer

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,410
En iyi cevaplar
98
Beğeniler
2,461
Puanları
10,250
Ruh hali
Seçilebilmesi daha doğru olacaktır, şahsen ben bildirimlerden rahatsız olmuyorum fakat eminim ki görmek istemeyenler vardır, varsayılan olarak bildirimler açık olur, almak istemeyen kapatır.
 

Melihoper

mc.TurkLion.net
Mesajlar
395
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
191
Puanları
490
Ruh hali
Bildirim reklamı alan kalmaz diye düşünüyorum.
 

Bernard

Бернард
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
1,286
En iyi cevaplar
61
Beğeniler
2,129
Puanları
5,790
Çok iyi hatırlıyorum ki bir zamanlar forum üyeleri bildirim gelmiyor, özel mesaj gelmiyor diye yakınırdı. Artık bu olmadığı gibi nedense üyeler bildirim gelince tetikleniyor :ciddi:

Bence kapatıp açma seçeneği olmalı. İsteyen kapatır ve boş yorumlarını kendine saklar. İsteyen de kapatmaz ve mutlu mesut takılmaya devam eder.
 

Mirkox20

Sudan Çıkmış
Mesajlar
9
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
40
Ruh hali
Bildirim Kapatılması Reklama Gelen Hitleri Büyük Bir Bölümü Düşürür Kaldırma Olmasın Yani
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst