Çekiliş (Sonuçlandı Lütfen Adamlara Hediyelerini Verene Kadar Silmeyiniz)

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Rpg maker varsa bende varım :p
Adınız: Utku
Soyadınız: Ak
Yaşınız: 16
Skypeniz: utku.ak

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
RPG maker deyince akan sular durur :)[DOUBLEPOST=1404346627,1404346113][/DOUBLEPOST]
Tamam Abi Bütün Oyunlardan Veriyorum Ve RPG Maker VX , RPG Maker XP Ve Kendi İstediğin Bir Oyunu Sana Vereceğim :)[DOUBLEPOST=1404338224,1404337986][/DOUBLEPOST]Abi Bitireyimmi Canım Sıkıldı Ama Az Kaldı Bitiricem Galiba Çekilişi Direkt Vericem Alamayacaklar[DOUBLEPOST=1404338327][/DOUBLEPOST]Beklemem Gerek XD
Eyvallah kardeşim ama hak yemeyelim. Sen forma uygun gördüğün kişileri seç ona göre uygun bir sitede çekilişi yap hatta ss de atarsan çok daha iyi olur.
Kim kazandıysa artık ona :)

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bi mount & blade'nin yeni sürümünün çekilişi olsa ne tatlı katılırdım :D ( Tüm mb serisinde en hain komutanın ağzından çıkan bir kaç kelime topluluğu )

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Adınız:Umut
Soyadınız:Şahin B)
Yaşınız:15
Skypeniz:umutcan_berkant

Son düzenleme:

ahmetcky

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aralarına minecraft gift code eklesen olur mu ? Ne de olsa minecraft forumundayız.

memog

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Katılmak İçin Form:

Adınız:mehmet
Soyadınız:yorganci
Yaşınız:14
Skypeniz:liseli ergen

sir_Galahad

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş Hepsi Serialli Ya Anladın Olayı :) MC 60 lira Nası Karşılayayım :([DOUBLEPOST=1404383974,1404383916][/DOUBLEPOST]
Adınız:Umut
Soyadınız:Şahin B)
Yaşınız:15
Skypeniz:umutcan_******* (Özelden veririm )
1.uyarınızı aldınız 12 saat içinde Düzeltmezseniz başvurunuz REDDEDİLİR
inkar ederseniz özelden atarım derseniz 2.uyarınızı alıp REDDEDİLİRSİNİZ

sir_Galahad

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çekiliş 4 Temmuz Cuma Saat 18:00 da Bitecek Ben Konuyu Editleyip Fotoğraf Koyucağım Kazananlar 1. 2. 3. Diye Altına Yazıcağım[DOUBLEPOST=1404384434,1404384264][/DOUBLEPOST]
RPG maker deyince akan sular durur :)[DOUBLEPOST=1404346627,1404346113][/DOUBLEPOST]
Eyvallah kardeşim ama hak yemeyelim. Sen forma uygun gördüğün kişileri seç ona göre uygun bir sitede çekilişi yap hatta ss de atarsan çok daha iyi olur.
Kim kazandıysa artık ona :)
Umarım RPG Maker i Siz Kazanırsınız :) Unutmayın Serial Şeklinde Olucak :) Umarım Siz Kazanırsınız (Kazanmazsanız Özele Gelmeniz Yeterli :))

sir_Galahad

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şöyle bi mount & blade'nin yeni sürümünün çekilişi olsa ne tatlı katılırdım :D ( Tüm mb serisinde en hain komutanın ağzından çıkan bir kaç kelime topluluğu )
Lax Hediyelere Tekrar Bakarmısın Güzel Kardeşim :D :tüy::yaprak::odun::log^::jambon::kbiftek::creeper::notch:[DOUBLEPOST=1404384723,1404384687][/DOUBLEPOST]
Ben Kazanırsamda @canyo 'ya vereceğim :D , onun oyunu yokmuş.
Sen Çekilişe Katılmatınki @ Etiket yerinde adınmı var ?[DOUBLEPOST=1404384765][/DOUBLEPOST]Tamam Gördüm