Çekirdek Server İçin Spawn

Swaq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Önceki Yaptıgım Faction Serverda Özelden Birçok Kötü Mesaj Geldi
-Bu işi bırak
-sen map yapma
-parayla satsan dava açarım ( bu ney la :D )
Herneyse Bende bu 3 mesajdan sıkıldım
ÇEKİRDEK SERVER İÇİN HAZIRLADIGIM SPAWN RESİMLERİ :

İŞTE BU KADAR O MESAJLARIDA TAKMIYORUM :D

LİNK :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim alınma ama blokların uyumu ve yapının kendisi uyumsuz ve göze güzel gelmiyor bence

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
haritayı paylaşmasaydın keşke :D. vel*tler alıp kullancak emeğine hakaret olcak :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
O 3 mesajın 4.'sü olmak istemem ama kendime engel olamayacağım gibi. Aşırı derecede boş. ("Boş"u "gereksiz" anlamında kullanmadım ama isteyen bunu da anlamakta serbest.) B)

Etrafını doldur ve farklı blokların uyumlarından yararlan. Amacı olan yapılar bulunsun spawnda.

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim alınma ama blokların uyumu ve yapının kendisi uyumsuz ve göze güzel gelmiyor bence
Bende bu arkadaşa katılıyorum. Bunu yapması 1 saati bile almaz. Şu glowstoneyi builderlerde kullanmayın harbiden acayip kötü oluyor. Sonracığıma o camlar ve camların yanındaki glowstoneler :/ Birde o kitaplıklar. Hiç göze hitap etmiyor. Diğer buildere bakabilirsin hangi blok nasıl kullanılır. Nasıl uyumlu bir şekilde bir build oluşturabilirim ? bunun gibi soruları diğer buildlere bakarak öğrene bilirsin. Hiç olmadı kendin bul. Kendi tarzını kendin yarat. Ama tavsiyem Glowstoneden ve normal camdan vazgeç. hakketten hiç mi hiç göze hitap etmiyor. BENCE!

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Bunu Yapabilmek Icin 2 Ay Ugrasmistim.
Kendi Sunucumda Kullanmistim Teog Tatili Olunca Sunucu Dolmustu[ince] !

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Açıkcası ortada para almaya kalkılacak, reklamı veya sözü edilecek bile bir emek göremedim. Pixel art, 2-3 uyumsuz bloklarla brush'tan koyulmuş, karemsi anlamsız ve çirkin. Benim görüşüm tabi.