Çektiğim Bazı güzel fotolar (Beğeneceğinize eminim.)[SEUS Shader 10.1]

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoda ayarların nasıl yapılacağını belittim eğer bakarsanız anlayacağınızdan eminim yeee.d

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fotoğraflar çok basit çekilmiş açıkcası daha yaratıcısı olabilirsin.

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın zaten çoğu bi çekimden alınma. daha güzel fotograflar ekleyince onlarıda koyacağım.[DOUBLEPOST=1393534904,1392669094][/DOUBLEPOST]yenilensin üste gelsin

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GLSL shaders ve Dynamic Lights dahil 30 tane mod kurdum süper oldu. İyi ki iki tane ekran kartı var intel ile görüntüler kayıyor shaderlerde. :D

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzel ya ben aynısını yapınca o yansıma fln bir şey olmadan 5 fps verdi.. sebebini bilmiyorum :D

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
baya iyi bi ekran kartın olması lazım malesef sadece cpu hızı bunun için yeterli değil..[DOUBLEPOST=1394544661,1394054552][/DOUBLEPOST]500 ügeçtik mi ne vay be :D

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır kasmıyor. ekstra olarak bulutlar ve bumb mapping de ekleyince 15 fps alıyorum. normalde 45 gibi bir şey(izlediğimiz fimler genelde 30 fps dir)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
dedim ya ekran kartı çok önemli diye. ben de normalde 250 fps filan almam gerekiyor ama hem işlemci hem de ekran herzi o kadar fps yi kaldırmadığı için 200 fps filan almıyorum .zaten 60 tan sonrası gereksiz

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
shader mod bende kurarım güzelde kaldırmıyor of <.< gerçi diğer pcemde denemedim daha shader mod kurmayı ^_^

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni resimler eklendi :)[DOUBLEPOST=1395775652,1394915839][/DOUBLEPOST]wow bine yaklaşmışız oha hiç beklemiyodum valla