CekuGaming kanal tanıtımı. eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Ceku. Cekugameing kanalının kurucusuyum. Minecraftı ilk gördüğümden beri minecraftla ilgili videolar izliyorum. yabancıların videolarda ne kadar iyi olduğunu farketmem pek vaktimi almadı. türklerin de bu işlerle uğraştığını bu yıl farkedebildim ama hiç te güzel sonuçlar yoktu karşımda. bu yüzden iyi bir kanal çıkarmaya karar verdim. video çekimiyle sıkıştırması montajı ile yabancılarla yarışabilecek bir kanal hayal ettim. bu düşüncemi gerçekleştirdim kendime bir kanal açtım. tabi youtube da ünlü olmak zor iş ama denemeye değer bence. İşte size örnek olarak sunabileceğim videolarım:
Kanalımdan ScreenShotlar:
Kanal ismi: CekuGaming
Video Sayısı: 40+ HD

Eğer beğendiyseniz daha da fazlasını kanalımda bulabilirsiniz. Eğer kanalım la ilgili düşünceleriniz eleştirileriniz varsa ve ya kanalıma katılmak istiyorsanız yorumlarda belirtmekte özgürsünüz :D ha bu arada Konuma baktığınız ve ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
İyi ama onca kanal arasindan zor cikarsin videonu evde izlicem ses yaş da onemli bu is icin

._. i like trains and i dislike lapis ._.

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet çok doğru söyledin. benim konumumda 100 lerce kanal var. ve büyük bir kitleyi tutan 10-15 kanal var karşımda. Ama herşeyden önemlisi denemek. ben benim bana göre eğlenceli olan şeylerin videolarını çekiyorum. Zaten ben video çekerken eğlenmesem hiç öyle izleyenim olsun filan diye uğraşmam. öyle olmasa 50 şer izlenimle 40 tane video çekmezdim :D[DOUBLEPOST=1400405375,1400342091][/DOUBLEPOST]yenilendi

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben seneye şu ygs-lys olayını atlatayım ingilizce video çekicem.. :) Türkçe'de çekerim ve oldukça zevkli oluyor benimle oyun oynamak diğer arkadaşlardan duyduğuma göre. Beni tanımayanlar tsde baya gülüyorlar ve bana youtube ve twitch işine gir dediler.. Bakıcaz artık şu sınavlar bitsin :)..

Not: Küfür kullanırım ama fazla değil ve refleks olarak söylerim.. :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
ben seneye şu ygs-lys olayını atlatayım ingilizce video çekicem.. :) Türkçe'de çekerim ve oldukça zevkli oluyor benimle oyun oynamak diğer arkadaşlardan duyduğuma göre. Beni tanımayanlar tsde baya gülüyorlar ve bana youtube ve twitch işine gir dediler.. Bakıcaz artık şu sınavlar bitsin :)..

Not: Küfür kullanırım ama fazla değil ve refleks olarak söylerim.. :D
LeL

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de aynı durumdayım aslında. ygs lys ye mf öğrencisi olarak giricem. çalışmıyorum ama ders dinliyorum sadece. şuanlık okul sınavlarıyla filan benim sorunum ama yaz tatilinde çalışmaya başlayacağım kesin bir şey. şimdilik video çekmek çok güzel oluyo, oyun oynarken almadığım zevki video çekerken alıyorum. video çekmek için kendimi geliştiriyorum, kitaplar okuyorum, görsel de bişeyler bileyim diye karakalem resim çalışıyorum. tabii bunlar için biraz geç mi kaldım evet. baya geç kaldım..

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Videolara hazirlandigin kadar sinavina hazirlan bence ^

._. i like trains and i dislike lapis ._.

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında haklısın. ama ben hayattan zevk almak gerektiğini düşünüyorum. kimi ders çalışmaktan da zevk alır fakat ben bu şekilde daha fazla insan gibi hissediyorum kendimi. kanal hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum ama hayatım hakkında kararları ben kendim veririm.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında haklısın. ama ben hayattan zevk almak gerektiğini düşünüyorum. kimi ders çalışmaktan da zevk alır fakat ben bu şekilde daha fazla insan gibi hissediyorum kendimi. kanal hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum ama hayatım hakkında kararları ben kendim veririm.
18 yaşına kadar ailene ait.. :)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yasada öyle bir şey olabilir ama her insanın kendi özgürlükleri vardır bunun 18 yaşıyla alakası yok. illede 18 diyosan çok kalmadı zaten merak etme :D