Ceku'yla Terrafirmacraft - Süper Gerçekçi Minecraft

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
müthiş bir mod TerraFirmaCraft[TFC]

mod ile ilgili daha fazla bilgi için :
TerraFirmaCraft [TFC] modu - Yepyeni gerçekçi minecraft

Oynamadan duramayıp daha da ilerileri hedefliyorum. Terrafirmacraftın zorlu dünyasında daha güçlü olmak için uğraşıyorum. Desteğinizi ve beğenilerinizi bekliyorum. Videolarım hakkında yorumlarınızı cevaplamak çok hoşuma gider doğrusu. iyi seyirler !

Bütün bölümler bu kunuda ardı ardına verilecektir. düşünce, yorum eleştirilerinizi belirtmekte çekinmeyin. Beğendiyseniz kanalıma bir göz atabilirsiniz

YouTube izleme listesi olarak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sezon 2 - ilk bölüm - Keşif Ve Göç
Sezon 2 - ikinci bölüm - Ev yapımı
Videolarım hakkında dip not: genelde videolarımda durdur başlat yapıyorum ve size saf bilgiyi vermek için uğraşıyorum. videoyu çektikten sonra video,microfon,windows sesi ayrı dosyalara kaydediyor. hepsine ayrı ayrı işlemlerde bulunuyorum. ve bunu after effects projesi olarak birleştiriyorum. genelde video çekmesi 45 dk-1saat çekilen videonun küçültülmesi 1saat (normal boyut snde 30 mb) sesin düzenlenip projede birleştirilmesi 15 dk. ve projenin youtuba özel renderi, montajı ve videonun yüklenmesi 4-5 saat. toplamda 6 saate yakın bir yapım aşaması var her videonun. yani. her youtuber böyle yapmaz hatta direk çektiği gibi koyan da vardır ama ben anca bu şekilde güzel video yapabiliyorum. Sebebi teknik yetersizlikler vs. aldığım az izlenimlere göre biraz fazla değilmi... evet :D

Son düzenleme:

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. Bölümde , videoyu durdurup mu devam ettin yoksa bi programa mı başladın?

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk bölümden sonra biraz oynayayım dedim. oda fiyaskoyla sonuçlandı. zombinin bir öldürdü beni yine evin içindeyken. 2. bölümde iyicene hızlandırdım olayları daha iyi hale getirmeye çalıştım. durdur başlat özelliğiyle yaptım evet.[DOUBLEPOST=1400612995,1400524921][/DOUBLEPOST]ilk seriyi izleyenlerin izlemeye devam etmemesi dolayısıyla 2 seriyi birleştirmek durunda kaldım. hadi bakalım yeni bölüm yarın sabaha ! :D[DOUBLEPOST=1400674779][/DOUBLEPOST]Yeni Bölüm yükleniyor. hadi bakalım. iyi seyirler :D[DOUBLEPOST=1400762366][/DOUBLEPOST]7. bölüm yüklendi iyi sehirler ! :D

Son düzenleme:

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk bölümden sonra biraz oynayayım dedim. oda fiyaskoyla sonuçlandı. zombinin bir öldürdü beni yine evin içindeyken. 2. bölümde iyicene hızlandırdım olayları daha iyi hale getirmeye çalıştım. durdur başlat özelliğiyle yaptım evet.[DOUBLEPOST=1400612995,1400524921][/DOUBLEPOST]ilk seriyi izleyenlerin izlemeye devam etmemesi dolayısıyla 2 seriyi birleştirmek durunda kaldım. hadi bakalım yeni bölüm yarın sabaha ! :D[DOUBLEPOST=1400674779][/DOUBLEPOST]Yeni Bölüm yükleniyor. hadi bakalım. iyi sehirler :D[DOUBLEPOST=1400762366][/DOUBLEPOST]7. bölüm yüklendi iyi sehirler ! :D
"sehirler" yerine "seyirler" kelimesini kullanmalısın , doğrusu buydu diye hatırlıyorum

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Modu bi türlü kuramamam -_-

._. i like trains and i dislike lapis ._.

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
8.bölüm yüklendi[DOUBLEPOST=1400961134,1400789310][/DOUBLEPOST]9. bölüm yarına baya bir gelişme var hadi bakalım hızlı ve güçlü :D

Son düzenleme:

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
8.bölüm yüklendi[DOUBLEPOST=1400961134,1400789310][/DOUBLEPOST]9. bölüm yarına baya bir gelişme var hadi bakalım hızlı ve güçlü :D
Dip notdaki aynı şeyleri bende yapıyorum. Ama emeğinin karşılığını alamayınca bi' hayal kırıklığı oluyor. Sende de olmuyor mu?

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla bana sorarsan ben videoyu çekmekten zevk alıyorum. videodan sonraki işlemlere pek değer vermeden uzata uzata kafama estikçe yapıyorum yani benim için zor bir şey değil. bunlargibi 44 video var kanalımda her birini yaparken kendimi geliştire geliştire gittiğimden beni daha da mutlu ediyor. bunları yapabilmemin bir nedenide profesyonel programlarla uğraşıp aynı bir bölüm bosunu geçer gibi o programı kullanmayı az biraz da öğrenmek te olabilir.

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla bana sorarsan ben videoyu çekmekten zevk alıyorum. videodan sonraki işlemlere pek değer vermeden uzata uzata kafama estikçe yapıyorum yani benim için zor bir şey değil. bunlargibi 44 video var kanalımda her birini yaparken kendimi geliştire geliştire gittiğimden beni daha da mutlu ediyor. bunları yapabilmemin bir nedenide profesyonel programlarla uğraşıp aynı bir bölüm bosunu geçer gibi o programı kullanmayı az biraz da öğrenmek te olabilir.
Gaza getirdin beni :D Bi' video çekeyim o zaman

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni 2 bölümümüz daha var eski bölümlerden bazılarını konudan çıkartıyorum ama halen playlistten izleyebilirsiniz :D[DOUBLEPOST=1401526182,1401307229][/DOUBLEPOST]13.bölüm demirci kalfası yüklendi. gayet güzel bir video olmuş iyi sehirler :)[DOUBLEPOST=1401653420][/DOUBLEPOST]yeni bölüm yapımda hadi bakalım biraz daha demircilik yapıyoruz.[DOUBLEPOST=1401903172][/DOUBLEPOST]Yeni 2 bölüm yüklendi iyi sehirler (14. 15)[DOUBLEPOST=1402144990][/DOUBLEPOST]16. bölüm yüklendi 17 bugün 8 gibi çıkıcak hadi bakalım :D

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynı diğer modlar gibi.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kısmında download terrafirmacraft a tıklayıp mods klasorünun içine atıcaksın. bu mod herhangi bi biyom veya buildcraft vb modlarla kullanılamaz mods klasörünün içinde sade bu ve inventorytweaks,harita,can modları olabilir.