MelihCeku
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
müthiş bir mod TerraFirmaCraft[TFC]
mod ile ilgili daha fazla bilgi için :
TerraFirmaCraft [TFC] modu - Yepyeni gerçekçi minecraft
Oynamadan duramayıp daha da ilerileri hedefliyorum. Terrafirmacraftın zorlu dünyasında daha güçlü olmak için uğraşıyorum. Desteğinizi ve beğenilerinizi bekliyorum. Videolarım hakkında yorumlarınızı cevaplamak çok hoşuma gider doğrusu. iyi seyirler !
Bütün bölümler bu kunuda ardı ardına verilecektir. düşünce, yorum eleştirilerinizi belirtmekte çekinmeyin. Beğendiyseniz kanalıma bir göz atabilirsiniz
YouTube izleme listesi olarak:
Sezon 2 - ilk bölüm - Keşif Ve Göç
Sezon 2 - ikinci bölüm - Ev yapımı
Videolarım hakkında dip not: genelde videolarımda durdur başlat yapıyorum ve size saf bilgiyi vermek için uğraşıyorum. videoyu çektikten sonra video,microfon,windows sesi ayrı dosyalara kaydediyor. hepsine ayrı ayrı işlemlerde bulunuyorum. ve bunu after effects projesi olarak birleştiriyorum. genelde video çekmesi 45 dk-1saat çekilen videonun küçültülmesi 1saat (normal boyut snde 30 mb) sesin düzenlenip projede birleştirilmesi 15 dk. ve projenin youtuba özel renderi, montajı ve videonun yüklenmesi 4-5 saat. toplamda 6 saate yakın bir yapım aşaması var her videonun. yani. her youtuber böyle yapmaz hatta direk çektiği gibi koyan da vardır ama ben anca bu şekilde güzel video yapabiliyorum. Sebebi teknik yetersizlikler vs. aldığım az izlenimlere göre biraz fazla değilmi... evet 
mod ile ilgili daha fazla bilgi için :
TerraFirmaCraft [TFC] modu - Yepyeni gerçekçi minecraft
Oynamadan duramayıp daha da ilerileri hedefliyorum. Terrafirmacraftın zorlu dünyasında daha güçlü olmak için uğraşıyorum. Desteğinizi ve beğenilerinizi bekliyorum. Videolarım hakkında yorumlarınızı cevaplamak çok hoşuma gider doğrusu. iyi seyirler !
Bütün bölümler bu kunuda ardı ardına verilecektir. düşünce, yorum eleştirilerinizi belirtmekte çekinmeyin. Beğendiyseniz kanalıma bir göz atabilirsiniz
YouTube izleme listesi olarak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Sezon 2 - ilk bölüm - Keşif Ve Göç
Son düzenleme: