Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba güzide insanlar, ben Cem!
Sonunda haritamı bitirdim ve paylaşılmaya hazır.
Yapım aşamasında bir kaç video paylaşmıştım ama parkur olduğu kadar bulmaca haritası da olduğu için bunu durdurdum.
Videolarımı izleyenler de yeni şeylerle karşılaşacaklardır. :D
Kurallar oyunun içinde yazıyor zaten sadece oyunu açarken bilmeniz gereken 1.8+ bir Minecraft sürümünde oynayın.
Bu arada devamı gelebilir, yorumlara göre.

Resimler

Bağlantılar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

MrPolat

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakalım bi :D[DOUBLEPOST=1441823155,1441822680][/DOUBLEPOST]Mapini çok beğendim öncelikle bunu söylemek istiyorum emek olduğu çok fazlasıyla belli Tebrikler (y) Oyunda bir hata buldum yanlız bunu paylaşmak istedim

Gördüğün gibi sondaki şifre yerinde rasgele tuşları bastım sonra tıkladım ilk önce doğru dedi sonra yanlış ama zaten mapin sonuna atmıştı :)

Son düzenleme:

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakalım bi :D[DOUBLEPOST=1441823155,1441822680][/DOUBLEPOST]Mapini çok beğendim öncelikle bunu söylemek istiyorum emek olduğu çok fazlasıyla belli Tebrikler (y) Oyunda bir hata buldum yanlız bunu paylaşmak istedim

Gördüğün gibi sondaki şifre yerinde rasgele tuşları bastım sonra tıkladım ilk önce doğru dedi sonra yanlış ama zaten mapin sonuna atmıştı :)
Ben test ederken olmadı ama bir bakayım. Belki haritayı tamamlarken sistemleri bozmuşumdur.

Son düzenleme:

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Şifre scoreboard kullanıyordu ve komut blokları güncellenmediği sürece karşılaştırıcıya sinyal vermeye devam ediyorlar biliyorsun ki.
Ben şifreyi girip denedikten sonra komut bloklarını güncellemeyi unutmuşum. :D
Hemen düzeltiyorum.[DOUBLEPOST=1441825721][/DOUBLEPOST]@MrPolat düzelttim. İstersen son bulmacayı çözmeyi deneyebilirsin. Bu arada resmi kaldırırsan güzel olur. Hataya bakayım diye açanlar şifreyi görmedin. Ki hata kalmadı.

Son düzenleme: