Cengaver MCSKYBLOCK| 1.7x&1.8x|1Adet Golem+1adet Blaze Hediye Server 2 ay daha uzatıldı.

CengaverMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucu Adı:
CengaverMC
Versiyon: 1.7x & 1.8x
İP:
cengavermc.nitrado.net
Ram : 2 GB
Kapasite : 24

Website :

Serverimize yeni katılan 10 arkadaşımıza 1 Adet Blaze Spawner hediye edilecektir.
Hediyelerimiz bitmedi. 2 Adet İskelet kafası, 1 Adet Zombi Kafası, 1 Adet Steve Kafası, 1 Adet Creeper Açılışa Özel 1 Hafta markette.

Vip , Oyuncu ayrımcılığı asla yapılmaz. Yapıldığını emin olduğunuzda Yönetim tarafına Kanıtlar ile sunmanız gerekecektir.

7/24 Online Destek
Plugin İstek Ekibi

7/24 Online Yönetim Üyesi

Server'a Özel Adalar Eklendi.

Server Mapi değiştirildi. Ve düzenlendi.

Balıkçı eklendi.

Event alanı özellikleri değiştirildi.

Pluginler test edildi ve bug hataları giderildi.

Mapler editlendi ve gerekli düzenlemeler yapıldı.

Buglar giderildi.

VİP Özellikleri eklendi ve özellikleri güncellendi.

Serverimizde bulduğunuz hata ve sorunları yönetime bildirerek bizlerden ödül kazanabilirsiniz. (Hediyeler çeşiti yönetime kalmıştır. İstenilirse üyenin isteğide gerçekleştirilebilir.)

Din, dil, ırk ayrımı yapmak, diğer kullanıcıları ezik duruma düşürmek ceza sebebidir.

Hile kullanmak, buglardan faydalanmak ceza sebebidir.

Küfür, argo kelimeler içeren mesajlar yazmak ceza sebebidir.

Diğer kullanıcıları rahatsız etmek ceza sebebidir.

Başka sunucuların reklamlarını yapmak ban sebebidir.

Kendini yetkili gibi göstermek, diğer kullanıcılardan faydalanmak ban sebebidir.

Cengaver MC 2 kafadarın kararı ile kurulmuştur. Bu 2 kafadarın 1'i tecrübeli minecraft oyuncusu ve bir diğeri ise Minecraftı bilmeyen ama server kurma heyecanı ile büyülenen ve bir kaç günde bağımlısı olan 1 kafadardır. Öncelikle sizlere kısa bi açıklama yapma gereği duyuyoruz.
Bizler uzun zamanlar Minecraft serverlarında oynamış olsakta fakat dediğimiz ve istediğimiz gibi bir server asla bulamadık. Bulmuş olsak bile server yönetimlerinin ilgisizliği ile o serverlar da yalan olmuştur. Ve artık buna biri dur demeliydi. Kesin bir karar ile gece saatlerinde Skype görüşmesinde Cengaver MC kuruldu. Cengaver MC'nin kurulmadan önce 1 Hafta geceyi gündüze katarak 2 kafadar canla, başla, araştırmayla, deneme yanılmayla serverı boza kıra değiştirerek birşeyler ortaya çıkarmıştır. İlk 1 haftada deneme serverlar kurularak her şey denendi. Olmadı tekrardan yapıldı. Beğenilmedi her şey silindi tekrar kuruldu. Bu geçen zaman zarfında 2 kafadar her ne kadar yorgun olsalarda, uykusuz olsalar bile akıllarında tek bi hedef vardı. " O Server kurulacak! "

" Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez " misali..
Ve işte o gün bu gün!.
Cengaver MC Skyblock serverimizi açıyoruz.
Hayallerimiz gerçek oluyor. Cengaver MC için canla başla uğraşıldı.
Sizlerden tek isteğimiz bizim destekçimiz olmanızdır.
Sizlere en iyi kaliteyi ve eğlenmenizi sağlamak için elimizden gelen her şeyi sizler için yapacağız.

Parnisha / Cem
Map, Plugin, Server Kurulum Editörü / Yönetici
EjderSU / Kağan
Server Tester, Dizayn Editörü / Yönetici

Skype Adresimiz: Cengavermc
Her türlü sorularınız için iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleme:

Rüzgar0539

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İçerik güzel hazırlanmış serverin kalitesi zaten ortada birazdan geliyorum.

CengaverMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverimiz aktiftir. Yeni gelen arkadaşlarımız hediyeleri kaptı.
Hiç vakit kaybetmeden hemen aramıza katılın ve sizlerde hediyeleri kazanın. :)

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Mimariler pek güzel değil aslında biraz estetik mimariler olsa çok daha güzel olabilirmiş , konu düzeni fena değil ama geliştirilmeli , az önce mesaj yazan şahsın oyuncularıyla ilgili çocukça (Yanlış anlaşılmasın çoğu sunucu sahibi çocuk oluyor ondan dedim.) davranmaması çok iyi bir davranış ve bu benim için gayet önemli bir şey , konu başlıkları olan fotoğrafları keşke başkasına yaptırsa idiniz biraz daha benden puan alabilirsiniz , fotoğraflara gelecek olursak pek estetik değil ve shader kullanılmamış belki shader kullanılsaydı konu düzeni ve tanıtımdan daha yüksek puan alabilirdiniz.
Mimari : 1/10
Konu düzeni : 2/10
Oyuncular arası ilişki : 10/10
Fotoğraflar : 2/10
Konu içeriği ve uslüp : 9/10
Konu içeriğinde ki font ve renk kullanımı : 5/10
Etiketler : 10/10
Konu girişi : 9/10
Ortalama puan : 6/10
Bu aldığınız puan benim kriterlerime ve değerlendirdiğim sunucuların çoğundan yüksek bir puan.Benim kriter sınıfımdan geçtiniz.Bu sunucu benden ''Oynanabilirlik'' sertifikası almıştır arkadaşlar :D
Bu sunucuda oyun oynayacak arkadaşlara iyi oyunlar dilerim :)

CengaverMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mimariler pek güzel değil aslında biraz estetik mimariler olsa çok daha güzel olabilirmiş , konu düzeni fena değil ama geliştirilmeli , az önce mesaj yazan şahsın oyuncularıyla ilgili çocukça (Yanlış anlaşılmasın çoğu sunucu sahibi çocuk oluyor ondan dedim.) davranmaması çok iyi bir davranış ve bu benim için gayet önemli bir şey , konu başlıkları olan fotoğrafları keşke başkasına yaptırsa idiniz biraz daha benden puan alabilirsiniz , fotoğraflara gelecek olursak pek estetik değil ve shader kullanılmamış belki shader kullanılsaydı konu düzeni ve tanıtımdan daha yüksek puan alabilirdiniz.
Mimari : 1/10
Konu düzeni : 2/10
Oyuncular arası ilişki : 10/10
Fotoğraflar : 2/10
Konu içeriği ve uslüp : 9/10
Konu içeriğinde ki font ve renk kullanımı : 5/10
Etiketler : 10/10
Konu girişi : 9/10
Ortalama puan : 6/10
Bu aldığınız puan benim kriterlerime ve değerlendirdiğim sunucuların çoğundan yüksek bir puan.Benim kriter sınıfımdan geçtiniz.Bu sunucu benden ''Oynanabilirlik'' sertifikası almıştır arkadaşlar :D
Bu sunucuda oyun oynayacak arkadaşlara iyi oyunlar dilerim :)

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Kendi başımıza elimizden geldiği kadarıyla birşeyler yapmaya çalıştık. Hitap şeklimizde takındığımız tavır " Karşımızda öz kardeşim " varmışcasına konuşuyoruz. Ve üyeler kardeşimiz olduğundan dolayı onları değerli kılıyoruz ve onların istekleri ve sorularında çözüme kavuşturana kadar yardımcı oluyoruz.
Evet her ne kadar bu aleme yeni bir adım atmış olsakta hedefimiz en iyisi olmak. Ufak bir başlangıç olarak görenler olabilir ama bu bizim için çok büyük bir cesaret. " Büyük hedefler, Küçük adımlarla başlar. " misali.
Shader konusuna gelirsek, konumuzda bahsettiğim " bir diğeri ise Minecraftı bilmeyen ama server kurma heyecanı ile büyülenen ve bir kaç günde bağımlısı olan 1 kafadardır. " burda bahsettiğim kişi tam karşınızda duruyor. :) O yüzden shader konusunda fazla bilgim yoktu fakat ilerleyen saatler sonrasında onuda öğrendim ve bir kaç gün içerisinde gerekli konu düzenlemesi tarafımca yapılacaktır. Önerileriniz ve düşünceleriniz bizim için çok iyi oldu. Teşekkür ederim

YKemal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bir değerlendirme yapılması gerekiryorsa.Günümüzde ''Oyunu bilen''lerin bile yapamayacağı güzel ve emek verilmiş bir sunucu.Yönetim ekibi sıcak kanlı ve nerde bi sorun olsa yetişior,ilgileniyor.Ben beğendim oynamaya değer bir sunucu. Başarılar Dilerim :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Konu tasarımını çok beğendim.Tebrik ederim.
Canım minecraft'ta girmek istemediği halde sizin serveriniz resmen kendine çekiyor.Sanırım aradığım tüm özellikler burada.
Yetkili olmaya gerek bile duymuyorum.Admin teklif etseniz yok deriz yani o derece :)
Adım: yigoyar

Görüşürüz :)

Moderatör tarafından düzenlendi:

Minesonic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalde kendi sunucum olduğundan başklarının konularına hiç olumsuz yorum yazmazdım. Zaten bu sunucuda da kurucu olarak değil oyuncu olarak oynadım. 4-6 saat ada kastım. Sunucu amatör ama diğer sunucularda banlandığım için burası kaldı. Kurucu aşırı agresif. Yapması gereken essentilas config'inden 2 dakikalığına bir ayarı değiştirmesi, inatla bunu bile yapmadı. Sunucuda resmen lav koyulmuyor admini çağırıyorsunuz o koyuyor :) Menüleri yapmışlar ama çoğundaki komutlar çalışmıyor bile. Çok önemli bir bugun da farkında değiller. Sunucu ben varken max. 11 online gördü essentialsta kayıtlı max. 300 oyuncu var zaten (1-2 saat önce baktığımda 200 küsürlüydü). Pek sanmıyorum ama başarılar diliyorum yine de size...

CengaverMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kurucunun agresif olma nedeni sizin bakın sizin diyorum aynı şeyleri saatlerce flood atarak yapılmış olmasıdır bunu belirtmek isterim.Yardımcı olmaya çalıştıkca beni daha çok geriyorsunuz zaten çalışırken size yeteri kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ama siz ısrarla direniyorsunuz.

BlueMCMoonStar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle MineSonic Adlı kullanıcı çok haklı bir noktaya değinmiş Kurucu aşırı agresif diyerek.
Arkadaşlar sizi uyarıyorum serverin buildleri ne kadar kötü de olsa (bu benim görüşüm) kurucuya bunu iletmeyin :pala:
biraz geliştirmesi için öneride bulundum :notch: ve adam ilk olarak sunucudan attı ardından da banladı

oyuncu çekerseniz başarılar :ecehver:

Minesonic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurucunun agresif olma nedeni sizin bakın sizin diyorum aynı şeyleri saatlerce flood atarak yapılmış olmasıdır bunu belirtmek isterim.Yardımcı olmaya çalıştıkca beni daha çok geriyorsunuz zaten çalışırken size yeteri kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ama siz ısrarla direniyorsunuz.
Skyblock dediğin; ada açarsın, sandıktan lavını suyunu alırsın kırıktaş makinesi yaparsın ve oyuna böyle başlarsın. Lav koyamamak ne demek ? Eğer basit bir durum olsa anlarım da siz en fazla iki dakikanızı alacak bu kadar önemli olan bir işlemi erteliyorsunuz be ısrar ettim diye beni mi suçluyorsunuz ?