-Cennet (Aether), Neden Eklenmedi, Neden Mod Olarak Yapıldı-

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
[=Aether=]

"Aydeğ" Diye Okunan Aether, Minecraft'a Alpha 1.8 Sürümünde Eklenmesi Düşünülen Bir Dünyaydı.
Neden Eklenmedi?

Aether, Nether ve Sky'ın Eklenmesi Üzerine Eklenmemiştir.
Aslında Sondaş Ejderha, Aether Eklense İdi, Aether'da Doğacaktı.
Şu An Bildiğimiz Aether İle Aynı Olan Bu Aether, Mod Olarak Yapılmaktadır.
Aether Mod'daki Yarı Şey Aslında Mojang'dan Alınmıştır.
Mojang'ın Bunu Eklememesini Fırsat Bilen Mod Yapımcısı, Aether Mod'u Öne Sürmüş ve Bundan Ün Kazanmıştır.

Neden Eklenmedi?

Mojang'ın "Aether, Oyuna Biraz Fazla. Sanki Bir Oyun Değilde Portal Dünyası Gibi Olacağından, Aether'ı Eklemeyeceğiz" (It's too much to the game. 'Cause it's gonna be portal world instead of mine game. We won't add it.)
Sözü Üzerine Aether Fikri Ortada Gizli Bir Biçimde Kaldı.

Aether'in Şu Anki Yapımcısı "303", Bu Fırsatı Değerlendirip Dosyaları Geliştirerek Modu Çıkardı.
303, Aether'in Ortada Kaldığını Bildiği İçin, Yapımcısının Var Olmadığı Öngörüşünü Biliyordu.
Yapımcısı Mojang Olduğu Halde Üstüne Konan 303, Kendisini Yapımcı Gösterdi ve Bu Kabul Edildi.
2.000.000+ Kullanıcısı Olan Aether Mod'u Üzerinden Herkesin Kullandığı Hileleri Takip Edebilen 303, Mojang'ı Dosyalarından Tamamen Sildi ve Bu Hilelere Son Verdi.
Oyun İçi Patentini Aldı (Oyun İçi, Gerçek Değil.) ve Mod Onun Oldu.
Adını Sonrada 303'e Çeviren "Kingz", Hala Aether'in Yapımcısı Var Sayılır.

Sanırsam Neden Mod Olarak Yapıldığını Anlatmış Oldum.

-TehPostman

Görünmez Not: Yorumunun Sonuna Beyaz Bir A Yaz.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bugün başka paylaşım yapıcak mısın? Paylaşımların çok güzel ilgiyle takip ediyorum. :)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel çalışma. Ama ben Aether'i sevmiyorum. Oyunu fena karıştırıyor. Ama nedense DivineRPG çok iyi geliyor.
Her kelimeyi büyük harle yazmasan olur mu? Çok rahatsız ediyor beni. :D

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0