Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Herkese merhaba, ben Cem!
Centherine adında 1.7.10 sürümü için bir mod yaptım ve bunu paylaşmak istiyorum. Kullanıp deneyimlerinizi bana yazarsanız sevinirim ([email protected]). Tabii yorum da atabilirsiniz. Bu arada moddaki eşyalar oyununuz Türkçe ise Türkçe, başka herhangi bir dil kullanıyorsanız İngilizce olarak adlandırılır.

İNDİRME BAĞLANTISI
Bu bağlantıda MediaFire'daki hesabımdaki Centherine Mod'un bulunduğu klasöre gideceksiniz. Orada istediğiniz sürümü seçin. Ayrıca ben daha yeni sürümler yüklersem yine bu bağlantıdan onlara erişebiliyor olacaksınız.

Bağlantı: https://www.mediafire.com/folder/va9ulyi8t0wn8/Centherine_Mod

Virustotal:
(0.0.1)
https://www.virustotal.com/tr/file/...8cd9bb812f0ee6138019723d/analysis/1419531171/
(0.0.2)
https://www.virustotal.com/tr/file/...86854acc3bf38860ce4c300e/analysis/1419531048/

EŞYALAR
Benim eklediğim eşyalar 7 tane (daha 3 gün önce yazmaya başladım). Ayrıca birkaç yeni üretim var.

Obsidyen Çubuk (Obsidian Stick)
0.0.1 Sürümü
-Eklendi.
İki obsidyeni alt-üst (tahta çubuk gibi) koyarsanız elde edersiniz. Şu anlık herhangi bir işe yaramıyor! :D
0.0.2 Sürümü
-Değişiklik yok.

Peynir (Cheese)
0.0.2 Sürümü
-Eklendi.
Kazan yaparmış gibi 5 tane Tülbent'i en alt üç boşluğa, ortanın sağ ve soluna koyduktan sonra ortaya bir Maya en üst üç boşluğa da Sıcak Süt koyarsanız elde edersiniz. 2 bar açlık doldurur. Doygunluk barını (görünmeyen ve ne zaman açlık barınızın azalacağını belirleyen bir bar) da yarılar. Kurtları da beslemekte kullanılabilir (kuzenim dedi "Köpekler peynir yer." diye). Tülbent'in mantığı peyniri süzmesi.

Izgara Peynir (Grilled Cheese)
0.0.2 Sürümü
-Eklendi.
Peynir'i fırında pişirince elde edersiniz. 4 açlık doldurur. Doygunluk barını fuller. Kurtları besleyebilir.

Tülbent (Cheese Cloth)
0.0.2 Sürümü
-Eklendi.
Kirli Tülbent'i pişirince elde edersiniz.

Kirli Tülbent (Dirty Cheese Cloth)
0.0.2 Sürümü
-Eklendi.
Üretim bölümünde ortaya bir tane yün, çevresine de ip koyarsanız elde edersiniz.

Maya (Ferment)
0.0.2 Sürümü
-Eklendi.
Dört mantar, dört şeker ve bir kova suyu üretim bölümünde istediğiniz yere koyarsanız elde edersiniz. Yenebilir. 0,5 açlık doldurur. 0,1 doygunluk verir. Kurtlar yiyemez.

Sıcak Süt (Hot Milk)
0.0.2 Sürümü
-Eklendi.
Bir kova sütü ısıtıp üretebilirsiniz. Yenebilir. 1,5 açlık giderir. 0,5 doygunluk verir. Kurtları da Sıcak Süt ile besleyebilirsiniz. Envanterde diğer Sıcak Sütler ile toplanmaz (stacklenmez) -aynı normal süt, su kovası ve lav kovası gibi-.

BLOKLAR
Dört yeni bloğa "Merhaba!" deyin! Ayrıca 0.0.2 sürümüyle birlikte Cehennem ve End'e de maden ekledim. Zevkini çıkarmaya bakın!

Sertleştirilmiş Taş (Hardened Stone)
0.0.1 Sürümü
-Eklendi
Bir normal Taş'ı fırında ısıtarak elde edebilirsiniz.
0.0.2 Sürümü
-Değişiklik yok.

Sıkıştırılmış Taş (Compressed Stone)
0.0.1 Sürümü
-Eklendi
Normal bir Taş'ı üretim bölümünde ortaya koyun, çevresine sekiz tane Sertleştirilmiş Taş yerleştirin ve bitti.
Dünyada beş ve yüzüncü katlar arasında taşların yanında ortaya çıkar.
0.0.2 Sürümü
-Ortaya çıkma yerleri değişti.
Dünyada 5. ve 50. katlar arasında taşların yanında ortaya çıkar.
Cehennemde 5 ve 100. katlar arasında taşların yanında ortaya çıkar.

Çifte Sıkıştırılmış Taş (Double Compressed Stone)
0.0.1 Sürümü
-Eklendi
Bir Sıkıştırılmış Taş'ı üretimde ortaya koyun ve Sertleştirilmiş Taş ile çevreleyin.
0.0.2 Sürümü
-Artık ortaya çıkabiliyor.
Dünyada 5. ve 40. katlar arasında Sıkıştırılmış Taşlar'ın yanında ortaya çıkabiliyor.
Cehennemde 5. ve 60. katlar arasında Sıkıştırılmış Taşlar'ın yanında ortaya çıkabiliyor

Üçlü Sıkıştırılmış Taş (Triple Compressed Stone)
0.0.1 Sürümü
-Eklendi
Bir Çifte Sıkıştırılmış Taş'ı üretimde ortaya koyun ve Sertleştirilmiş Taş ile çevreleyin.
Ayrıca bir Üçlü Sıkıştırılmış Taş'ı üretimde ortaya koyun ve Sertleştirilmiş Taş ile çevreleyin. Bu size obsidyen verecektir.
0.0.2 Sürümü
-Artık ortaya çıkabiliyor.
Dünyada 5. ve 30. katlar arasında Çifte Sıkıştırılmış Taşlar'ın yanında ortaya çıkabiliyor.
Cehennemde 5. ve 40. katlar arasında Çifte Sıkıştırılmış Taşlar'ın yanında ortaya çıkabiliyor.

RESİMLER

İyi oyunlar!
Herobrine'dan uzak durun! :D

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Eclipse mi mcreator mu ?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle çalışmaların olması gayet güzel.Kendini umduğun yolda bulmanı dilerim.Öte yandan geçeceğin daha çok yol var duruma göre benden ya da @KadirBerk yardım alabilirsin.Hayırlı olsun bakalım :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Böyle çalışmaların olması gayet güzel.Kendini umduğun yolda bulmanı dilerim.Öte yandan geçeceğin daha çok yol var duruma göre benden ya da @KadirBerk yardım alabilirsin.Hayırlı olsun bakalım :)
Ben cok bilmiyorum senden alsin. Hala world generate ile ugrasiyorum -_-

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Lütfen fotoğraf ekle. Bu şekilde indirmek hiç içimden gelmiyor.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Modun amacı ne yahu <-< amaç olmadan bloklar mı ekliyor ? Her ne olursa olsun geliştirirsin inşallah :(

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Modun amacı ne yahu <-< amaç olmadan bloklar mı ekliyor ? Her ne olursa olsun geliştirirsin inşallah :(
Gördüğün gibi daha 0.0.2 sürümündeyim. :) İleride amacım obsidyen tabanlı makineler koymak. Ayrıca bu ilk modum.
Lütfen fotoğraf ekle. Bu şekilde indirmek hiç içimden gelmiyor.
Dediğim gibi fotoğraflar sadece textureları göstermemi sağlar. Fakat şimdi bir kaç şey ekleyeceğim. :D Öneri için sağ ol!