Cesper Pc Almak İstiyorum.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yanlış yerde konuyu açmışsam özür dilerim. Bu Bilgisayar Nasıl Marka:Cesper
İşlemci Markası INTEL
İşlemci Ön Bellek 3 MB
İşlemci Teknolojisi Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.6 GHz
İşlemci Numarası 3230M
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Disk Kapasitesi 750 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT630M
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
Çözünürlük 1366 x 768
İşletim Sistemi Windows 8
Optik Sürücü DVD±RW
Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera
Monitör Tipi
LED

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tekrar merhaba :sırıtmak: Sanırım bu bilgisayar Laptop. Eğer değilse Çözünürlük düşük. Tabi masa üstü bir bilgisayar ise bu yeni bir monitör ile çözülecektir. Bilgisayarın Ram i, işlemcisi, ekran kartı modeli ve belleği günümüz oyunları için oldukça yeterli bir seviyede bu bilgisayar sizi ileride çıkaca oyunlarıda çalıştırmanızı sağlayacaktır. En azından tahminimce 2-3 yıl ileriye kadar çalışır. Tabi GTA 6 çıkarsa bilemiyorum. Ve Laptopların en önemli sorunalrından biri ısınmadır. Isınma donanımsal olarak bilgisyara zarar verebileceği gibi önüne geçilemeyec işlem yavaşlığı, okuma yazma hızında düşme ve bilgisayarda takılmalar yaratabilir. Bence tek sorun ekran kartı tipinin paylaşımsız olması. Günümüz ve ilerideki oyunlar için yetecek bir seviyede olmasına rağman bazı istisna oyunlar için ekran kartı çok yorulabiliyor. Bu ekran kartının yanmasına veya ekran görüntüsünde sorunlar yaratabilir. Eğer paylaşmlı olsaydı sistem bellği ile ekran kartı belleği birbirleri arasında paylaşım yapabilirdir. Tabi dediğim gibi çok çok önemli bir sorun olmuyor çünkü zaten şu an üst seviyelerde. İçlerinden ileride sorun çıkarabilecek bir özellikte işlemci. i7 mevcut, işlemci gücü i5 ten güçlü. Tabi i5 de güçlü işlemci hızı sorun çıkaracak olursa overclock ile halldilebilir. Tabi overclock daha fazla ısınmaya yol açacaktır.
Seçimizinde başarılar. Alırsanız hayırlı olsun ve iyi forumlar. :sırıtmak: