- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft SurvivalGames 1. Bölüm [Cetelele ^^]
@HestiaKnife @Nano_Sensei @Anjo_TR @NeonSpade @Rayandu @BurnerTroll @fyreUK @Lukasss93 @TheMuhammed2188 @SüperAhmet @mertylol
Artık varsın da herkezi etiketliyememkiBen Yokum![]()
Çok doğruyu söylüyorsun bu arada güzel bir video tam bakmadım ama keyifliydi sanki.Artık varsın da herkezi etiketliyememki![]()
Teşekkürler ^^Çok doğruyu söylüyorsun bu arada güzel bir video tam bakmadım ama keyifliydi sanki.
Dostum herkezi etiketlesem bildirim gitmiyor :/ etiketlediklerimin baziları zaten sürekli takipçilerim birazda ondanBende Yokhum :C (Artık Alışmaya Başladım Nedense :/ )
^^ şaka maka nası tutturdu o ya1:57 Oha sen oradan nasıl denk getirdin ya
tam üzülecekken güldüm bugda bıraktın ne yapacağımı bilemedim.
Hack olabilir.Teşekkürler ^^
Dostum herkezi etiketlesem bildirim gitmiyor :/ etiketlediklerimin baziları zaten sürekli takipçilerim birazda ondan
^^ şaka maka nası tutturdu o ya![]()
Hack olabilir.
Minecraft fiziğine göre bir oyuncu 2 kez art arda vurabilir ve ilk vuruşta zıplamışsa 2.vuruş çok şiddetli bir kritik olurHack olabilir.
Saygılar hocamYine güzel bir videoFakat oynayışını geliştirmen lazım. Yoksa ileride zevk aldırmaz videoyu izleyene. Yeni başlamışsın galiba bu survival games işine. Yine iyi başlamışsın. Çünkü ben oyunu aldığımda sadece pvp sunucular var sanıyodum ve girdiğim ilk pvp sunucusunda 1 adam bile öldüremedim senin 10 katı kadar kötüydüm
Oynadıkça alışıyorsun. Fakat 2 sene gibi bir süre hırslı bir şekilde oynaman lazım. Eğer hemen öğrenmek istiyorsan kitabımı okuyabilirsin boş zamanında.
Minecraft fiziğine göre bir oyuncu 2 kez art arda vurabilir ve ilk vuruşta zıplamışsa 2.vuruş çok şiddetli bir kritik olur![]()