Neden bir apartmanda otuturken yukarıdan ses gelidğinde tavana bakarız ?
Cevaplanamayan asıl soru şudur;
Eğer insan bir maymundan evrildiyse, asya da ki maymunlar neden çekik gözlü değil ?
Bunu diyecek birini yarım saatden beri arıyordum ^^aslında maymundan evrilmedik. darwinin sözü yanlış anlaşılmış, darwin şöyle demiş: "insan ve maymunun ortak bir atası vardır."
dışardayken yukardan gelen sese yukarı bakarak tepki vermeye alıştığımız içindir belki anlık bi içgüdü ile yukarı bakarız ona biz karar vermeyiz beyin bizim yerimize hemen karar verir (sallıyorum)Neden bir apartmanda otuturken yukarıdan ses gelidğinde tavana bakarız ?
evren sonsuz değil bi balon şeklinde diyolarve sürekli genişliyo buna kanıt olarak dünyamızdan gökyüzüne bakınca yıldızların gün geçtikçe parlaklıklarının azalmasını gösteriyolar big bang ten itibaren evren büyümeye devam ediyo diyolar ama balonun (evrenin) ötesinde ne var ona dair hiçbir şey bilmiyolar belkide bir sürü balon var e bunlar paralel evrenleri oluşturuyorlar acaba hepsi big banglemi oluştu çok bilgim yok bu konularda discovery national da izlediğim kadarını biliyorum bi yanlışım olduysa özür dilerim[DOUBLEPOST=1407287282,1407286995][/DOUBLEPOST]
dışardayken yukardan gelen sese yukarı bakarak tepki vermeye alıştığımız içindir belki anlık bi içgüdü ile yukarı bakarız ona biz karar vermeyiz beyin bizim yerimize hemen karar verir (sallıyorum)
Aslında bu hep oluyor.. Yatağın içinde dönmelerin falan rüyadan dolayı olur.. Yani senin vücudun onu yaşar ve eğer rüyanda bazı durumlarda (hayatta kalmak zorunda olabilirsin) vücudun devreye girer ve yumruk atarsın..Benimde bir sorum var
Geçen rüyamda abimle kavga ediyoduk. Abimin yüzünün tam ortasına yumruk indiricekken o kadar sert yumruk atmışımki rüyamdan çıkıp duvara yumruk attım ve hemen uyandım. Çokmu güçlüyüm de rüyamı deşip geçti yumruğumve 2006 yılında gördüğüm bir rüyamda bir şövalye beni kovalıyordu ve yere yığıldım uyandığımda yere yığılldığım zamanki pozisyondaydım. Hani deprem anında kafa ile dizler bitişik ya o pozisyon
bu nasıl oluyo abi ya
aslında maymundan evrilmedik. darwinin sözü yanlış anlaşılmış, darwin şöyle demiş: "insan ve maymunun ortak bir atası vardır."
Benim ilk sayfadaki ilk yorumuma bakKonu başlığını okuyunca aklıma şarkı geldi![]()
Lan Kahkaha attım bende ona benzer bir şey yasadım gece uyurken kuzenler tek kas yapıyodu bende ruyamda anneme kufur ettiğini gördüm cok sert bi tokat attım. sonra haliyle gece gece dayak yedimAyrıca bir soruda ben sorayım.. Şimdi sen bir renk görüyorsun diyelim ki kırmızı ama başkası bu rengi görüyor ve o mavi görüyor ancak ona bu rengin küçükken ona kırmızı denilmesi sonucu o kırmızı olarak biliyor ve iki kişi farklı renk görüyor.. (bu renk körlüğü değil) Peki hangimizin bildiği doğru belki de benim gördüğüm şey kırmızı değil de mavi ama ben ona küçükken kırmızı bu denildiği için kırmızı diyorum.. Ya kırmızı değilse..
Evren sonsuz değildir ki.. Bir şeyin sonsuz olduğunu öğrenmek için önce sonunun olmadığı kanıtlanmalıdır.. Belki de sonlu bir yere gelince gidemeyeceğiz.. Bir şeye sonsuz diyemeyiz çünkü gücümüzün yetmediğinden fazlasını görünce sonsuz diyoruz.. Belki sonu var..
Aslında bu hep oluyor.. Yatağın içinde dönmelerin falan rüyadan dolayı olur.. Yani senin vücudun onu yaşar ve eğer rüyanda bazı durumlarda (hayatta kalmak zorunda olabilirsin) vücudun devreye girer ve yumruk atarsın..
Bana da benzer bir olay oldu ben kuzenin evinde yatıya kalmıştım yattığım odaya doğru onun yürüdüğünü rüyamda görmüştüm ve rüyamda beni öldürmek için geliyordu ama normalde sadece bir şey almak için (neydi hatırlamıyorum) gelmişti bende yataktan fırlayıp boynunu sıkmıştım..Şaka yaptığımı sandı ama ben ciddiydim..