Çeviri Projesi

TheFutureSR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Forumda Yeniyim Ve Burada Çeviri Projeleri Yapacağım.İlk Projeme Başlamadan Önce Sizlere Hangi Haritayı Türkçe'ye Çevirmem Gerektiğini Danışmak İstedim.Önerileriniz İçin Şimdiden Teşekkürler.

Ayrıca İngilizcesi İyi Olan Ve Bana Yardımcı Olmak İsteyenler Varsa PM Atsınlar Skype'dan İletişime Geçeriz

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sky survival island of junara çok fazla ingilizce var :p çevir kardaş şunu 2.4 versiyonunu çevir bi zahmette oynıyalım :D

TheFutureSR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sky survival island of junara çok fazla ingilizce var :p çevir kardaş şunu 2.4 versiyonunu çevir bi zahmette oynıyalım :D
Önerin İçin Sağol En Yakın Zamanda Önerdiğiniz Tüm Mapları İnceleyip Çeviri Projelerine Başlayacağım :p

Sanırım Yapacağım İlk Çeviri Olduğu İçin Söylediğiniz Haritaları Çevirecek Deneyim Ve Programlara Sahip Değilim , Bunun İçin Üzgünüm :( Fakat Belki 2. Çevirimde Daha Fazla Deneyim Ve Daha İyi Programlarla Bu Haritaları Türkçe Oynama İmkanını Sizlere Sunabilirim :D Çevrilmesini İstediğiniz Haritaları Yazmaya Devam Ederseniz İçlerinden Birinin Aşırı Program Gerektirmeyeceğine (Özel İtem Adları , Özel İtem Açıklamaları vb. Şeylerin Türkçe'ye Çevrilmesi İçin) İnanıyorum.Şimdiden Önerileriniz İçin Teşekkür Ederim:)