Channelimi Açtım :)

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar,channelimi açtım.Adı Aylakgamingtr.Abone olursanız sevinirim. :)Arkadaşlar birde daha yeni açtığım için çok video yok. :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1379601341,1379601272][/DOUBLEPOST]Facebook sayfamızda bu arkadaşlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Böyle şeyler için daha zamanın var dostum başka şeylerle ilgilen sen :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler. :)[DOUBLEPOST=1379621881,1379621819][/DOUBLEPOST]

Hayal kurdum gerçekleştircem lan. :sırıtmak: :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1379621916][/DOUBLEPOST]Bu arada abone olursanız sevinirim. :)

Hayallerini ileriki bir zamana göre kur o halde :p

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu yaşta channel açanlardan nefret ediyorum.

Aynen katılıyorum bunun hayal ile bir bağlantısı yok atıyorum sesim o kadar iyi olmamasına rağmen yaşım büyük olduğu için basit bir konuda 20küsür abone alabiliyorum ama seninki galiba 2gündür 1 abone bunun sebebi ise çoğu kişi ile birlikte benim de yaptığım gibi sesi duyar duymaz videonun kapatılması.
Mutlu etmek için abone olurdum ancak senin devam etmeni sağlayacaksa olmam tabii ki de niye devam edesin :D

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nedense son 1 yıldır Acemi youtube gaming kanalları çok fazla açılmaya başlandı ve hiç de iyi de değiller,Neyin gazına gelerek kanal açıyorlar anlamadım gitdi yaa.

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
SİZİN İŞİNİZ ALAY ETMEK OLSUN LAN ACEMİ DİYOSUNUZ SİZİN CHANNELİNİZ 4 GÜNDE 1000000 ABONEMİ ALIYO SANKİ ???????? SANKİ BU YAŞTA DA CHANNEL AÇANLAR SENİ SEVİYO???[DOUBLEPOST=1379715263,1379715077][/DOUBLEPOST]Aslında ilk Mınecraft videosu sıkıcı oldu.Ama 2. si şu an yolda geliyo.O daha güzel![DOUBLEPOST=1379715784][/DOUBLEPOST]

Sen yaşını göster bile dememişsin kim bilir belki sen 5 7 yaşındasın :D[DOUBLEPOST=1379716537][/DOUBLEPOST]

Hem sen yaşını göster bile dememişsin belki sen 8-7 yaşındasın :D