Chat,Ban,Kick Kontrolu Skripti

MertUlusoy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar Survival Sunucum için bir skript istiyorum sizlerden bunlar pluginle oluyorsa pluginde olabilir yardımcı olmaya çalışan ve yardımcı olan herkese teşekkürler şimdiden

Chat ;
- Istemedigim kelimelerin icerdigi mesajlari gonderdiginde oyuncular mesaj gitmesin mesela oyuncu "evimden git bilemem" yazdı diyelim bilemem ise yasaklı bir kelime oyuncunun yazdığı mesajın gitmemesini ve "Yasaklı Kelime Kullanıyorsun" uyarısını almasını istiyorum

- Oyuncular 3 saniyede 1 yazabilsin o 3 saniye içerisinde tekrar yazmaya çalışırsa uyarı alsın "3 saniyede 1 kelime yazılır" gibi
ama vipler ve yetkililer beklemeden yazsın

- Reklam kelimelerinde ise ilk mute yesin sonra tekrar reklam yaparsa süreli ban yesin ondan sonra tekrar yaparsa süresiz ban yesin

Ban Ve Kick ;
- Ben veya başka yetkili bir kişi birisine mesela sallıyorum /ban MertUlusoy 1d Hile yazdığında server chatinde MertUlusoy Hileden Dolayı Ban yemiştir mesajı ve ban yiyen kişi sunucuya girmeye çalıştıgında Ban Yediniz sebebi hile süresi 1 gün vs. vs.
yazsın

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
- Oyuncular 3 saniyede 1 yazabilsin o 3 saniye içerisinde tekrar yazmaya çalışırsa uyarı alsın "3 saniyede 1 kelime yazılır" gibi
ama vipler ve yetkililer beklemeden yazsın
Buna benzer bir şey kodladım. Birazdan konusunu açacağım beklemede kalın.

Konu paylaşıldı. Skript bölümüne bakabilirsin.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Kod:
on chat:
    if player doesn't have the permission "bot.kufur":
        if message contains "küfür", "küfür2":
            cancel event
            send "Yasaklı Kelime Kullanıyorsun"