hmm bende çalışmadı acaba sürümü mü yanlıştı veya configiWorldChat Pluginin Olması Gerekyor Zamanında Kullanmıştım Ve Düzgün Çalışıyordu.
configleri düzgün yaptığına emin misin. Yada essentialstan chat kısmında chat era gibi bir yer var rpg lerde kullanılıyo onu 1000000000000000000000 yaparsan mesela olabilir die düşünüyorum
Dediğim şey olmazmı ?WorldChat Pluginin Olması Gerekyor Zamanında Kullanmıştım Ve Düzgün Çalışıyordu.
sanmıyorum çünkü o her dünyadaki mesafeyi ayarlıyorDediğim şey olmazmı ?
Bende Öyle Biliyorum Sen Bu Pluginlerin Bütün Sürümlerini Dene Olacaktır Bitanesi.sanmıyorum çünkü o her dünyadaki mesafeyi ayarlıyor
WorldChat'i deneyeyim değil mi?Bende Öyle Biliyorum Sen Bu Pluginlerin Bütün Sürümlerini Dene Olacaktır Bitanesi.
mesafeyi arttırmıyor mesafe eklliyor ve başka dünya ile galibamesaj gitmiyor 1000000000000 olması sebebi tüm oyuncuların duyması yani sadece dünyadakiler duabilcekBende Öyle Biliyorum Sen Bu Pluginlerin Bütün Sürümlerini Dene Olacaktır Bitanesi.
Deneyebilirsiniz Veya Skript Yazdırabilirsiniz.WorldChat'i deneyeyim değil mi?
Deneyebilirsiniz Veya Skript Yazdırabilirsiniz.
yardımınız için teşekkürlermesafeyi arttırmıyor mesafe eklliyor ve başka dünya ile galibamesaj gitmiyor 1000000000000 olması sebebi tüm oyuncuların duyması yani sadece dünyadakiler duabilcek