Bence tam olarak anlamışsın Deluxe Chat sanırım işimi görür fakat paralı parasız bir sürümü var mı aynı işlevi gören.Dediğini tam anlayamadığım ama tıklama özelliğiniLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu pluginle yapabilceğini düşünüyorum
Skript ile yapmak istiyorsanLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.- Tıklamalı TP bunda tek tpa var diyorsan bunları editleyip diğer komutlara uyarlama yapabilirsin![]()
Evet o da var fakat ek olarka plugin sayesinde yapıldığını da biliyorum. Fakat hangi plugin olduğunu bilmiyorum. İngilizce olarak araştırdım fakat hep skript paylaşmışlar.Pluginin böyle interaksiyona sahip olması gerekiyor büyük ihtimalle yoktur.
Teşekkür ederim Deluxe Chat indirdim fakat çok farklı bir pluginmiş. Json kodları ile yapılıyor yazıyor yani sıfırdan plugin olarak benim yapmam gerekiyor sanırsam her kod için. Yine de eğer denk gelirsen paylaşırsan, paylaşırsanız çok sevinirim. Bilgi paylaştıkça çoğalırSkript ile istersen(skript kodlamayı biliyorsan) buLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.sayesinde halledebilirsin fakat illa plugin istiyorsan kendin araştırman gerekebilir, bulursam ben de yazarım