Chat problemi ve Warpta plugin kapama

Axi_Adam

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim aslında büyük bi sorunum yok fakat yine de kafaya taktım :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buradaki "<>" sorun kaldıramadım bir türlü lütfen yardımcı olun :(

Bide arena warpında echopet pluginini ve süperjumpu nasıl kapatırım ? (Arena ayrı bir worldde) Komut ve permi engelledim fakat adam başka warptan petli yada süperjumplu gelince kapanmıyorlar. Yani o plugini kapadım fakat başka bi warptan aktif şekilde gelince kapamıyor

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sanırım o ''<>'' işaretini group managerden kaldırıyorduk bi bak oraya

Axi_Adam

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GroupManagere baktım fakat öyle bi ayar yok :( yada ben göremedim perm prefixlerinden <> yok Öbür soruma bi çözüm var mı peki ?

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
essentialsdan chat bolumunu bul oradan keyfine gore degistir :)

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
MassiveCore varsa (factions için lazım) sitesinde config ayarından düzelt tam hatırlamıyorum

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın Dediği Gibi Essentials'le Alakalı Bir Durum Essentials Chat'den Düzeltilebilir .

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bi şu komutu dene bakalım ama group yerine o işareti kaldırmak istediğin groupu yaz isim yazana ise o grupun ismi mesela efsane grupa efsane yaz ve isim yerindede Efsane kalmasını istiyosan efsane yaz klamasını istemiyosan efsane yerine ne gelmesini istediğin şeyi yaz birde renk komutları var onunda linki şurada /mangaddv Group prefix isim&b&L--&4&l>

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
YA ESSENTİALSI BOZMUSSUN <> BU YAZILARIN GÖSTERDİGİNE GÖRE YADA ESSENTİALSDA BÖYLE BİRŞEY VAR
ESSENTİALSDAN YAPICAKSIN BİRAZ ARARSAN BULABİLİRSİN

Axi_Adam

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sorun çözüldü. Essantialsı sildim geri yükleyip configi tekrar ayarladım :)