Chatango Sohbet Odası - Tüm Üyeleri Bekliyorum !

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Bildiğiniz üzere eskiden chat odası açmıştık ancak giren maksimum 7 kişi olmuştu.Bu sefer yine açtık anca unutulup gitmesine izin vermeyeceğiz.

URL :

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yetkili :
SoGamez92 (Yani Ben (._.)
İki Yetkili Daha Alacağım Ancak Hiç Belirli Olmaz

Küfür aşırı olmadıkça serbest ancak şahısa küfür yasaktır.Uyarı yapılır uyulmazsa ceza verilir
18+ Paylaşım yasaktır (Bazı Cospleyler dahil oluyor sanırım.Çok açık olmadıkça cosplay paylaşabilirsiniz)
Kavga etmek yasaktır. (Tartışma yapacaksanız seviyenizi koruyun!)
Irkçılık yasaktır. (Din,Irk,Milliyet...)
Kurallar değişkendir.Kurallara uymayan birilerini gördüğünüzde video veya resim alın. (Somut kanıt oluşturun)

Chatango Hesabınız Yoksa Açtığınız Hesabın Forum Adınızla Aynı Olmasına Dikkat Ediniz! Eskiden kalma var ise onu kullanabilirsiniz!
Hepinizi Bekliyorum Umarım Bir Sıkıntı Çıkmaz ._.

TAGLIST : @Alkar @LokumReyiz @zombiespaceman1 @UpFall @BT_GoD @qlawing @Röyksopp @Zurinqun @MUHDE @DirenCan @TOİ. @lSincapl @Forumİmamı @UmutYıldızYT @lCrafty @umut_ @JusticeWhipsSs @Iskefiyeli18 @Sergunkorowakurwa @Polkakorowakurwa @rayandu06 @Kuadra @Midoss @RedIsBack @Praetorian @LordT @ByTheEfsane @JunD @Erenbulbul @Glyphl
@ShouldToBe @DarkWarriorTR @ErenBeyazkurt @abdullah2323 @Sonicexe
ONUR KONUĞUMUZ : @kara çorap

... Ve Eklemeyi Unuttuklarım

Son düzenleme:

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sohbet Odası Yenilenmiştir[DOUBLEPOST=1420805041,1420805008][/DOUBLEPOST]@ByTheEfsane Bekleniyorsun[DOUBLEPOST=1420833362][/DOUBLEPOST]Güncel ! + Ben Oradayım Gelin![DOUBLEPOST=1421604597][/DOUBLEPOST]Oda Tekrar Canlandı! Buyrunuz :) @Alkar

Son düzenleme: