BerkB
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Mümkün değil. Hatayı göndereceksin ki inceleyebilelim. ChestCommand kullanan biriside değilim o yüzden nerde hata olduğunu yaml dosyasına bakarak anlayamıyorum.
Log dosyasını atsam ben bulamadımda
Mümkün değil. Hatayı göndereceksin ki inceleyebilelim. ChestCommand kullanan biriside değilim o yüzden nerde hata olduğunu yaml dosyasına bakarak anlayamıyorum.
Plugine reload at sonrasında sandığı açmaya çalış ardından logları @Admicos dostumuzun oluşturduğu şu site üzerinden burada paylaş: "Log dosyasını atsam ben bulamadımda
Skype verirmisin. Ve o sorundan dolayı konsol çalışmıyor bir şey yazılmıyor.reloadda konsoldan atıldığı için yapamıyorumPlugine reload at sonrasında sandığı açmaya çalış ardından logları @Admicos dostumuzun oluşturduğu şu site üzerinden burada paylaş: "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol."
"Personinblack."Skype verirmisin. Ve o sorundan dolayı konsol çalışmıyor bir şey yazılmıyor.reloadda konsoldan atıldığı için yapamıyorum
Arkadaş 1.7.2 üzerinden sunucu açıyor CraftBukkit'i ve 3 adet plugini hatalı.vip bilginin altındaki lore kısmını silersen düzelebilir