YürümeyenUçak
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Bana herşeyi hazır chestcommands plugini verirmisiniz elinizde var servere açıyorum tek o kaldı 
aralarında 1 boşluk olsun chest boyutu 5 olsun icinde klasik warplar barındırması yeterli spawn-arena-hammadde-lapis-orman-viphammadde-megaviphammadde-ultraviphammadde gibi her serverde bulunan warplar olsun yeterİçinde ne olmasını isteğini belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca chestcommand gerçekten çok basit bir pl. Eğer onu yapamadıysanız öğrenmek için biraz daha kendinize zaman ayırın![]()
Bak Google denen bir site var galiba bilmiyorsun. Sen uğraşma hatta direkaralarında 1 boşluk olsun chest boyutu 5 olsun icinde klasik warplar barındırması yeterli spawn-arena-hammadde-lapis-orman-viphammadde-megaviphammadde-ultraviphammadde gibi her serverde bulunan warplar olsun yeter
beceremediğimden istedim yoksa google denen bir arama motoru oldugunu bilmekteyimBak Google denen bir site var galiba bilmiyorsun. Sen uğraşma hatta direkLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.tıkla.
Beceremiyorsan hazıra alışmamalısın, kendin yapacaksın.beceremediğimden istedim yoksa google denen bir arama motoru oldugunu bilmekteyim![]()