Chest Skripti | AlphaChest Son Veriyoruz!! >>

H

HardCore2

Ziyaretçi

Bu Skripti Yapma Amacım:
1- Editleyebildiğimiz, Geliştirebildiğimiz Skript Dururken Neden Plugine Yer Veriyorsun Ki?

2- Benim Gibi Sunucusunda Keşke Hiç Plugin Kullanmak Zorunda Kalmasam Diyip Ama Oyuncuların İsteği Ya Da Sunucu İçin Önemli Olmasından Dolayı Plugin Kullanmak Zorunda Kalanlar.. Aramızdalar Hissediyorum.

Çalışma Prensibi:
1- Oyuncu "/sandik" Kodunu Yazdığında Ona Bir Ender Chest Ekranı Açar. Ve O Chest'e Ne Koyarsa Koysun Sadece Kendisi Görebilir. Yani Kişiye Özel Ender Chest Oluşturur. Ama "OP" Olarak Belirttiğimiz Yetkiye Sahipsen tabii ki Oyuncuların Chest'lerini Görebilirsin.

Ek Açıklamalar:
1- Ben Bu Skripti Yaparken Emek Verdim. Ve Çoğunuzda Bunu Yapıyorsunuz Zaten. Arkadaşlar Bilir Skript Kodlamanın Zaman Aldığını. Bakın Ben Satış Yapmıyorum. Sadece Harcadığım, Emek Verdiğim Zamanın Değerini Sizden Rica Ediyorum. İlla Bu Skripti Kullanacak Değilsiniz Binlerce Chest Skripti Var Onları Kullanabillirsiniz. Bakın Admin Arkadaşımıda Buraya Ekliyorum Sonradan Yok Satış Yasak Falan Demeyin. Eğer Şu An Yaptığım Şey Yasaksa Ben Forumdan Uzaklaştırılmaya Razıyım. Bu Güne Kadar Kararlarına Saygı Duyduğum Admin Olan @craft_man Gerçekten İyi Biri İşini İyi Yapıyor..
2- Bu Sistem Tamamen Sanal Olarak Yapıyor. Yok Dünyanın Şurasında Chest Oluşturuyor Demeyin..

Komutlar:
/sandikyonetim ac = Sandık Skriptini Çalıştırır

=================================================================

/sandikyonetim kapat = Sandık Skriptini Kapatır

/sandik = Kişiye Özel Enderchest'i Açar

/sandik <oyuncuismi> = Yazılan Oyuncu İsmi Oyunda İse İsmi Yazan Oyuncunun Chestini Açar

/sandiksil = Tüm Oyuncuların Sandıklarını Sıfırlar

/sandiksil <oyuncuismi> = Yazılan Oyuncunun Sandığını Sıfırlar

İletişim:

Görseller:

Son düzenleme:
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
sırt çantası skripti var arıca plugini varken niye skript? bence gereksiz ve pl den daha fazla lag yapar yapmıyormuş gibi görünsede

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
istediğin pl yide kolayca editleyebilirsin, skript kadar kolay

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
adam pl ye online mı bağlanıyor? plnin editlendiğini nerden görücek? istediğini yapabilirsin

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bunu kullanırsanız (hele ki pvp serverlarda) ender chest ile bağlı olacağı için oyuncular kötü yorumlar yapabilir. Çoğu oyuncu bir sunucuda 2 tane sandıklarının olmasını isterler. Ayrıca bu skript "execute console command /ec" kodunu kullanmıyor değil mi?