İstek ChestCommands Destekli Banka & Çek Skripti İsteği

ceyiz123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ben Ceyiz. Sunucum için ChestCommands bağımlılığı olan veya tamamen metin tabanlı (veya Skript içi menülü) çalışan gelişmiş bir banka sistemi arıyorum. Sistemde temel olarak 3 ana seçeneğin bulunmasını istiyorum: ParaÇek, Para Yatır ve Çek Yaz.Geçtiğimiz günlerde bir sunucuda gördüğüm ve çok beğendiğim şu işlevlerin eklenmesi harika olurdu:para Çekme Ekranı: Oyuncu menüdeki Nether Yıldızı simgesine tıkladığında menü kapanmalı ve sohbete "Ne kadar para çekmek istiyorsunuz?" uyarısı gelmeli. Oyuncu buraya çekmek istediği miktarı sayı olarak yazabilmeli.Para Yatırma Ekranı: Para çekme mantığıyla tamamen aynı şekilde, oyuncudan chat üzerinden yatırılacak miktar istenmeli.Çek / Makbuz Yazma: Oyuncu çek oluşturmak istediğinde yine chat üzerinden miktar girmeli. İşlem onaylandığında oyuncunun eline hem harcanabilir bir banka çeki hem de üzerinde işlem detayları yazan bir makbuz gelmeli.Bu sistemi benim için kodlayabilecek veya elindeki hazır tasarımı paylaşabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese iyi çalışmalar!

Son düzenleme: