[ChestCommands] /warp boss Yazıldığında Boss Menüsü Gelmesi

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sunucum Spigot değilken 1.7.2 iken /warp boss yazıldığında Boss menüsü geliyordu. Fakat Sunucumu Spigot yaptıktan sonra bu Boss menüsü gelmemeye başladı. /boss gibi komutlar oluyor fakat ben /warp boss yazıldığında bu komutun gelmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim hata ne olabilir?

emirhlc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
chestshop'la /warp komutu oluşturduysan olmaz. çünkü warp boss yazarken zaten önce /warp'ı giriyor o yüzden hata veriyor. /boss yapmalısın dostum. umarım yardı olmuşumdur

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
chestshop'la /warp komutu oluşturduysan olmaz. çünkü warp boss yazarken zaten önce /warp'ı giriyor o yüzden hata veriyor. /boss yapmalısın dostum. umarım yardı olmuşumdur
Dediim gibi daha öncede ./warp komutu vardı ama oluyordu.

LenixBR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kod:
Boss:
  COMMAND: 'open:boss.yml'
  NAME: '&7** &d&LBoss
  LORE:
  - '&dBoss&7Bılgı'
  ID: 276
  POSITION-X: 6
  POSITION-Y: 1

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
Boss:
  COMMAND: 'open:boss.yml'
  NAME: '&7** &d&LBoss
  LORE:
  - '&dBoss&7Bılgı'
  ID: 276
  POSITION-X: 6
  POSITION-Y: 1
Merhaba, Analatamadım veya anlamadın dostum. Warp menüsünden öyle yapabiliyorum fakat ben /warp boss yazdığımızda bu menünün gelmesini istiyorum

bu arada chestcommands chestshop değil

emirhlc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Analatamadım veya anlamadın dostum. Warp menüsünden öyle yapabiliyorum fakat ben /warp boss yazdığımızda bu menünün gelmesini istiyorum

bu arada chestcommands chestshop değil
anlamadın beni dostum. eğer chestcommands ile /warp komutunu oluşturduysan tekrar /warp boss yapman biraz zor. birçok sürümde hata verir. söyleyeyim yani ben