{online: servername} eklerseniz çalışma olasılığı var emin değilim. Şurada bir örnek var;
Kod:faction: COMMAND: "factionbağlan" NAME: '&4FACTIONS' LORE: - '' - '&f> Çevrimiçi: {online: serverismi}' - '' KEEP-OPEN: true ID: '46' POSITION-X: 5 POSITION-Y: 1
place holders evet buldum peki şimdi ne yapmam gerekiyorplaceholder ve placeholder injector diye eklenti var bununla sunucuda kaç kişi olduğunu %sunucuda kaç kişi var% tarzı bir yöntem ile yapılabilir yalnız chestcommand in içinde gelen bir placeholder da olabilir onu bilmiyorum
place holder ve place holder injection diye bişi var onuda yüklemen gerekiyor sonra %online-player% tarzı bi place holder olmalı onu bulup direk chest commands te "" ların içine yazabilirsinChestCommands "placeholder" nasıl kullanılıyor bilen varmı?
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladim placeholder/injection yükleyip %online-player%i chestcommandsa koyucamplace holder ve place holder injection diye bişi var onuda yüklemen gerekiyor sonra %online-player% tarzı bi place holder olmalı onu bulup direk chest commands te "" ların içine yazabilirsin