Cheste item koyunca mesaj yazma

Emrah_GT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar bizim arkadaslarla yaptigimiz bir map var adi bayrak kapmaca 4tane yunu cheste koyan takm kazaniyor ama 4tane bayragi cheste koyunca mesela kirmizi takim kazandi yazmasini istiyorz ama yunden baska item.koyunca yazmasini istemiyoruz bu sistemi yapmayi bilen yardimci olabilirmi

LG_G3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Chest e koyma mümkün hemen bi bakip geliyim istiyosan farklı yollarlada olabilir (belli bir yere koyunca ,elinde tutunca vs.)[DOUBLEPOST=1408597214,1408596212][/DOUBLEPOST]testforblock x y z minecraft:chest {Items:[{Slot:1b,id:Diamond,Damage:0s,Count:1b}]} bunun gibi olabilir bu komut çalışıyor mu bilmiyorum ama testforblock kullanacaksiniz bundan eminim

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Chest e koyma mümkün hemen bi bakip geliyim istiyosan farklı yollarlada olabilir (belli bir yere koyunca ,elinde tutunca vs.)[DOUBLEPOST=1408597214,1408596212][/DOUBLEPOST]testforblock x y z minecraft:chest {Items:[{Slot:1b,id:Diamond,Damage:0s,Count:1b}]} bunun gibi olabilir bu komut çalışıyor mu bilmiyorum ama testforblock kullanacaksiniz bundan eminim
Yada en kolayından tuzaklı sandık yaparsın altına redstone yanına komut bloğu yaparsın içinede say komutumu sanırım onunla yaparsın

Emrah_GT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yada en kolayından tuzaklı sandık yaparsın altına redstone yanına komut bloğu yaparsın içinede say komutumu sanırım onunla yaparsın
Ben Öyle İstemiyorum Şu Şekiled Bir Sistem Var Chest'e İtem Oyunca Alttaki Huniye Gidiyo Ordan Biraz Devre Yapılıyor Ama Ben Sadece Yün Koyulduğunda Komut Bloğunu Tetiklemesini İstiyorum

MineBerkPOLAT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Öyle İstemiyorum Şu Şekiled Bir Sistem Var Chest'e İtem Oyunca Alttaki Huniye Gidiyo Ordan Biraz Devre Yapılıyor Ama Ben Sadece Yün Koyulduğunda Komut Bloğunu Tetiklemesini İstiyorum
Hmm...Anladım Diversity'deki gibi diyorsun :)
Şimdi Onun için şöyle bir şey yaparsın (Beyaz yani Normal Wool için!)
testforblock x y z (Chestin nerde olduğu) 54 {Items:[{Slot:1b,id:35,Damage:0s,Count:1b}]}
veya
tesforblock x y z minecraft:chest {Items:[{Slot:1b,id:35,Damage:0s,Count:1b}]}

Yaparsın sonra komut bloğu Sinyal gönderir ardından başka bir Komut bloğuna istediğin komutları yazarsın
Mesela Diversitydeki gibi White Woolu Chestte koyup başka biyerde belirlenmesini istiyorsan setblock komutu kullanarak yaparsın.

Emrah_GT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm...Anladım Diversity'deki gibi diyorsun :)
Şimdi Onun için şöyle bir şey yaparsın (Beyaz yani Normal Wool için!)
testforblock x y z (Chestin nerde olduğu) 54 {Items:[{Slot:1b,id:35,Damage:0s,Count:1b}]}
veya
tesforblock x y z minecraft:chest {Items:[{Slot:1b,id:35,Damage:0s,Count:1b}]}

Yaparsın sonra komut bloğu Sinyal gönderir ardından başka bir Komut bloğuna istediğin komutları yazarsın
Mesela Diversitydeki gibi White Woolu Chestte koyup başka biyerde belirlenmesini istiyorsan setblock komutu kullanarak yaparsın.
Bu Komutlardan birini komut bloğuna yazıp sonrada basıp cheste beyaz yünmü koymam lazım anlamadımda ben nasıl yapıldığını

MineBerkPOLAT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu Komutlardan birini komut bloğuna yazıp sonrada basıp cheste beyaz yünmü koymam lazım anlamadımda ben nasıl yapıldığını
Bak bi clock yapcaksın durmadan çalışan redstoe devresi sonra onu command bloğa bağlıycaksın ardından o durmadan chestin 1.Slotunu kontrol etcek ve eğer orada Yün varsa redstone sinyali üretcek sonra onuda başka bir command bloğa bağlayıp istediğinizi yapcaksınız :D