Chestshop benzeri plugin

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz gibi chestshop plugininde bir bug var ve bu bug sayesinde oyuncular zengin olabiliyor ve Edit Item alabiliyor. Benim sorum chestshop benzeri hangi plugin vardır market yapmak için şimdiden teşekkürler.

Xperia Miro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Xp shop adlı bir plugin var o işine yarar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bi konunun aynısından 2 tane açma. Bir tane açsan yeterli olacakdır. Arkadaşlar söylemiş ChestShop'un en güncel Sürümünü yüklersen sorun düzelir. Plugini sonra editleyip ' Market Kullanılmaz ' gibi mesaj bırakabilirsin.

Crafted

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuların
Bi konunun aynısından 2 tane açma. Bir tane açsan yeterli olacakdır. Arkadaşlar söylemiş ChestShop'un en güncel Sürümünü yüklersen sorun düzelir. Plugini sonra editleyip ' Market Kullanılmaz ' gibi mesaj bırakabilirsin.

Crafted
Konular zaten benim ve 2 konu da 14 gün arayla açılmış ve konular hortlatılmış bu yüzden yakın gözüküyor.. Bunda benim yapabiliceğim bir şey yok o lafı hortlatana söyliyceksin. Bu konuyu açalı 2 hafta diğerini açalı 1 ay civarı oldu.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuların

Konular zaten benim ve 2 konu da 14 gün arayla açılmış ve konular hortlatılmış bu yüzden yakın gözüküyor.. Bunda benim yapabiliceğim bir şey yok o lafı hortlatana söyliyceksin. Bu konuyu açalı 2 hafta diğerini açalı 1 ay civarı oldu.
Konunun zamanına, tarihine tam yerine bakamam! Forum listesinde 1. Sayfada 2 tane konun var ve aynı konular. Benim şu an açtığım konu 1. Sırada en güncel konu. Senin konun dediğin gibi 1 Ay önce açıldıysa burada senin bir kabahatin yokdur, Ancak kabahatli olduğun nokta 2 tane konu birbirlenin aynısı ! 2 Tane aynı konudan açman yerine biraz daha sabretseydin cevap gelirdi. Zaten bilen çok kişi var. Benim yorumlarımada zamanında itiraz etmiştin. Chest Shop bugu ile ilgili yorumlarıma. Bu yorumdan 5-6 tane var demek ki onları görmüşsün ve Bugu kaldırmayı biliyor olman lazım dı. Ben yine de eski konuna Yorum yapdım sana yardımcı olmak adına. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. IYI FORUMLAR.

Crafted