ChestShop bugu

INFMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucumda chestshop bugu varmış yeni öğrendim yeni sürümünü yani en güncel sürümünü yüklediğim zaman plugin çalışmıyor ne yapmalıyım ?

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunla Uyumlu Plugini yükle + Config'e gir orada AdminShop yazar. Orayı Market Olarak değiştir. Sonra marketin sorunsuz şekilde çalışır ve düzelir. Iyi Günler

INFMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Market zaten sorunsuz çalışıyor da bug var hala o bugu kapatmayı başaramadım daha onu nasıl kapatacağım

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Market zaten sorunsuz çalışıyor da bug var hala o bugu kapatmayı başaramadım daha onu nasıl kapatacağım
Güncel sürümü yüklemedin galiba ? ChestShop.jar ve ChestShop'un klasörünü sil sora Devbukkit.org'dan ChestShop plugininin 1.7. kaç ise onu indir .Sonra onu plugins kısmına at .Sonra server'ina bir restart at . Klasör oluşucaktır. Oluşan klasörün içine gir ve orada config olucak. Onun içine gir Orada Şu yazıyı bul '' [AdminShop] '' Bunu Market olarak değiştirirsen Sıkıntısız bir şekilde marketine bir şey olmaz ve Bug'ta kapanır. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

INFMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten yardımcı oldun ona ayrı teşekkürler de kendi çapımda bir düzenleme yaptım ama senin dediğini yaptığımda plugin çalışmıyordu

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
chestshopun son sürümünde bug yok, ama siz yinede adminshop oluştururken Sell ve Buy tabelasını ayrı koyun.

Pumprun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ,Ayni sorun eskiden bendede vardi çozumu icin chest shop files girin ve en son surumu indirin boylece sorun cozulecektir