ChestShop,İconomy,Money Pluginleri Aranıyor 1.5.2

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ChestShop Pluginim Olmasına Rağmen Bi Sandık Koyuyorum İçine Dia Koyuyorum Sandığın Bi Üstüne Tabela Koyup Bu Kodu Yazıyom
-
-(1) 1 i parantez içine almamın sebebi -1 bu işaretin çıkmasıdır
-B 100:50 S
-Diamond
en üstü boş kalıyormuş bildiğim üzere,ama couldn't find a chest diyor tabelada chestin üstünde nedenini çözemedim kodmu yanlış yoksa pluginmi bozuk anlamadım,
iconomy plugini gerekliymiş sanırım chest ve para plugini için iconomy pluginide bozuk olabilir ve son sorunum ise para plugini var /money yazınca para gözüküyor fakat bir mob kestiğimde,yani zombie kestiğimde para gelmiyor param gözüküyo ama para artmıyor bu sorun içinde çözüm bekliyorum veya bu pluginleri arıyorum ingilizce,türkçe farketmez yorumlarınızı bekliyorum

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En üste bir şey yazmayacaksın değil AdminShop açacaksan şu şekil
  • [AdminShop]
  • 1
  • 100:50
  • 264(Diamond data idsi)
Eğer bir oyuncuysan açmak istiyorsan Chest koyup chestin üstüne(üzerine değil bir blok üstüne) tabela yapıştıracaksın tabi cheste satacağın itemıda koy.
  • EyupKorkmaz
  • 1
  • 100:50
  • 264
Böyle yapacaksın.AdminShop ile oyuncunun açtığı arasındaki fark adminshop stok adedi sınırsız
oyuncununki ise cheste ne kadar koyduğuna bağlı.

Oyunizm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
adminshop veya chest shop plugini yerine quickshopu öneririm diğerlerinden daha kolay serverınızda oynuyan ıyuncular içinde daha kullanışlı.Mesela chest shop ve admin shopda 1 tane yazıyosa 1 tane alıyosunuz bu farklı stok belirleyip sınırsız yapınca 10.000 oluyor signa tıkladıgınızda kac tane alınsın diye soruyor oyuncu ekrana yazıyor.İnternetten bakabilirsiniz :)