ChestShop Plugini Bozuk, İtemleri Satmıyor

kenan64

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba.Chestshop pluginimde bir sorun var Diamond satmak istediğimde tabelada D"ı"mond diye çıkarıyor yani i yerine ı yazıyor.Bunu tavuktada yapıyor Chicken yerine Chıcken çıkıyor ve haliyle Türkçe karakter içerdiği için alışveriş yapılmıyor, çalışmıyor.Bunu her i harfi içermesi gereken eşyada yapıyor.Bu sorunun çözümünü bilen birisi varsa yardımcı olsun lütfen.ChestShop plugin sürümü 3.7.9 Ayrıca diğer pluginlerle çakışıyormu acaba diye pluginsiz şekilde sadece chest shopu bırakarak vaultu bile koymadan yaptım yine aynı sorun devam etti.Tek benmi yaşıyorum bu sorunu?

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sürümünü güncelle (en güncelse bi aşağı düşür) olmazsa config'i sil

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhabalar, chickeni eline al /itemdb yaz çıkan sayıları (item kodunu) CHICKEN yazmak yerine dene benden bu kadar :)

kenan64

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Saolun arkadaşlar lakin olmuyor kafayı yicem.Zaten item ID ile yazıyordum ama yine Chicken yerine Chıcken diye çıkıyor yazı.Sürümü 1.7.9 yaptım chest shopun son sürümünü indirdim yine olmuyor.Format atacak kıvama geldim.Oyunum orijinal değil sorun olur mu?

kenan64

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başka servera girip denedim düzgün çalışıyor.Bende neden böyle hala çözemedim.[DOUBLEPOST=1409593786,1409589000][/DOUBLEPOST]Sorunumu bukkit gui kurarak çözdüm arkadaşlar teşekkürler.