Chestsiz Shop Yapma Plugni

Erkolik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaslar chet olmadan (chestshop olmayan) bir shop nasil yapcaz tüm serverlarda görüyorum

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o plugin de tabelanın altıdna mavi veya kırmızı buy sell yazıyor dimi eger o plugin ise gorunmeyen bi yerde chest deposu vardır adamların o tabelayı o cheste kaydettiriyor ancak oyle olyor
her sekilde chest kurulur

78hilmi78

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya gecin o isleri gercekten ben bile chestsiz hatta o bildihinizden deilde chest varmıs gibi yazdım oldu hatta esya tabelası vardı ustte o kadar bildihime gore adminshop diye bi cesid varmısda bulamadım

elimde vardı o plungi ama ....

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar AdminShop diye ayrı bir plguin yok o zaten ChestShop un içinde mevcut. [AdminShop] (Varsayılan ayar) ile başlayan tabelalar ile sandıksız marketler kurabilrisiniz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Birilerine yardım ederken hızlı yazdığım için 1-2 kelimede harf yerleri değişebiliyor. Bunu dert edeceğine keşke benim gibi birilerine yardım etmeye çalışsan.
:(

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Demeye çalıştığım hızlı yazan insanların hatalarını göz ardı etmen sadece eğer asıl yazm hatası görmek istiyorsan sana ayzım hatası da gösterebilirim. Sadece insanlara yardım amaçlı küçük harf yeri değişiklerini göz ardı edebilirsin. Neyse fazla uzatmaya gerek yok boş yere spam yapmayalım.
Size iyi forumlar :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eh biz o kadar olamadık :sırıtmak:
Ama foruma 2 yılımı verdim ve çok yükseklerde olduğumu düşünüyorum :D