Berkan bir ara servera uğra olur alalım seni mimar olarak![]()
BAŞVURU FORMU
AD / SOYAD : Berkan evren
ÇALIŞMAK İSTENİLEN KONUM : Mimari
TECRÜBELER : Oyuna yeni başladım ve ev yapmayı seviyorum yeterki gerkli malzeme olsun.
AKTİF OLMA SÜRESİ (SAAT) : Haftada 5 gün
EKLEMEK İSTEDİKLERİNİZ : Yok teşekürler
![]()
Rehber eksiğim var, skypedan bana ulaşırsan seni almak isterim rehber olarak. Skype: Cengizhann97 eklersinya bi şey sorcam server de koylutakas da ipeksi varmı göremedimde
bide ben başvuru yapcaktım
adım: Tuğba baş
istediğim konum: rehber-admin
tecrübe: pek çok serverde oynadım tecrübem yok denilmez
aktif olma saati: hafta içi 5.30 dan 7 ye kadar hafta sonu 11den 3 e kadar olur ama çok girerim hafta sonu
eklemek istediğim: 2 yıldır oynuyorum epey bir bilgim var sorduklarında cevaplayamassam internetten bakarım
oyundaki ismim:nica1
Teşekkürlerbaşarılar![]()
Skypedan bana ulaşabilirsin her zaman sürekli açığımskype ye girmiyormusun cirkin
Çok teşşekür ederiz sizlerin desteğiyle büyüyeceğizGayet kaliteli bir konu ve server
k.b pc format attım haliyle kayıtlarda gitti şimdi mesajdan gördum hemen gelioyrum .Berkan bir ara servera uğra olur alalım seni mimar olarak![]()
Bu kadar yazı içinde buna mı takıldın ? Sorun değil, tabi başka çamur atacak yer bulamadın. Hammade olup survival sunucu açanlarda var araştır biraz görürsün.Zaten survivalda Hammedde Olmaz ?
Çamurmu attım la sayko ?Bu kadar yazı içinde buna mı takıldın ? Sorun değil, tabi başka çamur atacak yer bulamadın. Hammade olup survival sunucu açanlarda var araştır biraz görürsün.