Chunk çok yüksek ! Lütfen Yardım edin.

xbadox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Minecrafta girmiyorum bende neden bir foruma konu açmıyorum diye soru sordum kendi kendime sorunumuda sizlerle paylaşıyorum lütfen yardım edin arkadaşlar.
Arkadaşlar sorunum minecraftta Chunk'ın yüksek olması resmen sayı değerleri 50-60-70-80.
Chunk yüksek olunca ne olacak arkadaş diyen arkadaşlar , Oyunda video kaydı alamıyorum direk chunk 2 ve peşinden fpsde 2 oluyor . video kayıt programını kapattıgım zaman tekrar normal fps 140 falan oluyor chunkta 80-90 belki 100 oluyor . Sorunum bu arkadaşlar Javanın , Net frameworkun son sürümlerini defalarca indirdim sildim acaba son sürümleri desteklemiyormu ? Bilmiyorum sorunuma çözüm bulalım arkadaşlar. Oyunda yerimden kıpırdamadığım zamanlar chunk yavaştan düşüyor 8 falan oluyor yürümeye başlayınca tekrar eski halini alıyor . Oyuna Ram versem bile bir şey değişmiyor. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Edit : Java sürümüm , Java 7 update 40
NET Framework sürümüm , Microsoft NET. Framework 4.5

xbadox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önemli değil, ben de aynı sorunu yaşıyordum ve bu şekilde çözdüm.

Dostum hangi optifine indireceğiz benimki premium bana linki verirmisin hangisini indirmem konusunda yardımcı olursan çok sevinirim.[DOUBLEPOST=1379077230,1379071732][/DOUBLEPOST]
Yardım plssss​
[DOUBLEPOST=1379077270][/DOUBLEPOST]:çoküzgün:Yardımmmm !