Chypie's Ajdarha

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kesinlikle el mimarisi değil.
Binvox ile yapılmış internetden kopya bir modelin çıktısı.
Yada planı binvox ile adım adım yapılmış.
Sonuç olarak işin içinde kesinlikle binvox var.
%100 el mimarisi senin gibi birinden böyle bir iftira.. böyle çirkin bir iftira atmadan önce 2 defa düşün hatta 3 şahidi benim umarım resimlere de cevapların vardır..

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Böyle bir ''' bilmeden konuşmalarınız deli ediyor insanı ''hadi hiçbir şey bilmeden gidip yorum atalım **''

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ajdarha Güzel Olmuşda , Ağzından 5 6 blok uzağa ateş Çıksaydı Güzel Olurdu .d

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

ByClause

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel ancak tek kusuru on ayaklari biraz geriye dogru verip ucma goruntusu yaratabilirdiniz pek ucar gibi degil resimde :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Şu cahil arkadaşlara olayı bir anlatayım.Binvox program modellerini minecraft'a aktaran bir programdır.
Yani cinema4d'den alınan bir modeli istediğiniz bir 16lık boyutda oyuna aktarmanıza yarar.
Bu fotoğraflarda gördüğünüz binvox ile yapılmış ve 64x'lik bir modeldir.Model ne kadar büyük olursa kalitesi o kadar güzel çıkar.Ne kadar küçük olursa orjinal şeklinden o kadar çıkar fakat gene de güzel görünür.
Ek olarak yanına gene el ile yapıldığına inanmadığım kanatlar yapıştırıp "BEN YAPTIM" ayağı yapıyorlar.
Tamam Ronin nasıl istiyorsa öyle olsun,bana yalancı diyip buradaki insanların aklını bulandırdınız.
Ronin'in bu kadar düzenbaz ve yalancı olduğunu bilmiyordum.
Ama foyanızı ortaya çıkarara hem adımı hemde sizi bu konudan temizleyeceğim.

Alın aynı ejderha'nın 512'lik bir çıktısı:

Konunun Ana Kaynağı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ejderha'nın modelleniş ve ilk defa binvox ile oyuna aktarılış tarihi 2011'dir.3 yıl geçmiş diye emek hırsızlığı yapma hakkınız yok.
Eğer binvox kulanacaksanız kendi modellerinizi kullanın.
Ronin'i yetenekli mimar grubu sanıyordum fakat kim bilir daha kaç kere burdaki üyelere internetden aldıkları kale modellerini aktarmışlardır.
Ya ilk gördüğüm Ronin bozulmuş yada başından beri böyle YALANCILARDI.Neyse ben azıcık bilgi verince hemen bana yalancı ayağı yapan bu yağcı gurubun temizlenmesi veya gerçekten temizlenmesi(yıkılması) için elimden geleni yapacağım.

Dediğim gibi belkide başka bir modeldir fakat işin içinde binvox kesinlikle var ya planlamada yada direk yapıştırmada kullanılmış.
Ayrıca bunu sadece bu konudaki insanlar da görmesin,herkes görsün:

@Zangow , @aHmaD_bÝnVelid , @XXspider_yasinXX , @LifeTaker , @Cralios , @Captain_Atalay , @minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @junior_jo , @hoty_ , @BurnerTroll v.2 , @ikaan , @enesarda , @utkucanaydin , @fly17 , @muhammed1841 , @akýllýminecraft , @ByLike77 , @ColdFireTR , @Vienicome , @ZorinTR , @TheCombatPro , @Teknik33 , @Yaratýcý8 , @LuKa , @pasi123 , @BrayJademence , @memet9 , @Datron , @DaxterMorgan , @Assteroidd_123 , @Hypniez , @LawlietRyuzaki , @KadirBerk , @NickiOlmayanÇocuk , @Secret_wither , @Thanatos71
Allah aşkına ejderlere bakar mısın? Yapım aşamaları dahi atılmış, böyle çirkin bir iftira.. Ejderde kusur yok diye, böyle bir iftira atıyorsun diyecek bir şey bulamıyorum. Zaten birazdan konu pmc ye taşınacak orda da seninle aynı görüşte birisi çıkarsa forumu bırakıyoruz. Elinden geleni ardına koyma, uğraş yıkamazsınız bizi. Neden böyle bir iftira attığın da belli oldu ayrıca.. Buyrun o etiketlediğin kişiler yapım aşamalarını görsünler

Ulan doğru dürüst kanıtın yok ben yapamıyorum diye başkasına iftira atmaya ne hakkın var senin?
Ben de arşivimde bir tane daha yapım aşaması buldum bakınız sağ taraf

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu cahil arkadaşlara olayı bir anlatayım.Binvox program modellerini minecraft'a aktaran bir programdır.
Yani cinema4d'den alınan bir modeli istediğiniz bir 16lık boyutda oyuna aktarmanıza yarar.
Bu fotoğraflarda gördüğünüz binvox ile yapılmış ve 64x'lik bir modeldir.Model ne kadar büyük olursa kalitesi o kadar güzel çıkar.Ne kadar küçük olursa orjinal şeklinden o kadar çıkar fakat gene de güzel görünür.
Ek olarak yanına gene el ile yapıldığına inanmadığım kanatlar yapıştırıp "BEN YAPTIM" ayağı yapıyorlar.
Tamam Ronin nasıl istiyorsa öyle olsun,bana yalancı diyip buradaki insanların aklını bulandırdınız.

Konunun Ana Kaynağı:

Ejderha'nın modelleniş ve ilk defa binvox ile oyuna aktarılış tarihi 2011'dir.3 yıl geçmiş diye emek hırsızlığı yapma hakkınız yok.

Başka olabileceğini düşündüğüm modeller:

Ronin'i yetenekli mimar grubu sanıyordum fakat kim bilir daha kaç kere burdaki üyelere internetden aldıkları kale modellerini aktarmışlardır.
Ya ilk gördüğüm Ronin bozulmuş yada başından beri böyle YALANCILARDI.Neyse ben azıcık bilgi verince hemen bana yalancı ayağı yapan bu yağcı gurubun temizlenmesi veya gerçekten temizlenmesi(yıkılması) için elimden geleni yapacağım.

Dediğim gibi belkide başka bir modeldir fakat işin içinde binvox kesinlikle var ya planlamada yada direk yapıştırmada kullanılmış.

@Zangow , @aHmaD_bÝnVelid , @XXspider_yasinXX , @LifeTaker , @Cralios , @Captain_Atalay , @minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @junior_jo , @hoty_ , @BurnerTroll v.2 , @ikaan , @enesarda , @utkucanaydin , @fly17 , @muhammed1841 , @akýllýminecraft , @ByLike77 , @ColdFireTR , @Vienicome , @ZorinTR , @TheCombatPro , @Teknik33 , @Yaratýcý8 , @LuKa , @pasi123 , @BrayJademence , @memet9 , @Datron , @DaxterMorgan , @Assteroidd_123 , @Hypniez , @LawlietRyuzaki , @KadirBerk , @NickiOlmayanÇocuk , @Secret_wither , @Thanatos71
İlahmısın bu kadar emin konuşabiliyorsun merak ettim ? Şu mesajlarına kadar forumda saygı duyduğum nadir insanlardandın.Neden inanmamakta ısrarcısınız.Gözünüzün önünde yapsak inanmayacak kadar körelmiş haldesiniz.Ahmet kendini belli etmesede grubun ve türkiyenin en iyi mimarlarından biridir.Hatta grubun seviyesini yükselten,grubu global hale taşıyan,alamut'un %90 ını yapan'da odur.Son kez soruyorum.Neden inanmamakta ısrarcısınız ?

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Konunun Ana Kaynağı:

Başka olabileceğini düşündüğüm modeller:

Şimdi ejderhalar farklı şekillerde duruyor diyeceksiniz.Bunlar animasyon programları için yapılmış modeller olduklarından program içinde kemikleri hareket ettirilip ondan sonra binvox'a aktarılabilirler.

Kardeşim kendimi zor tutuyorum bu karalama çabalarının sebebini anlıyamıyorum emeklerime bu kadar saygısızlık yapılması beni çılgına çeviriyorsana hiç birşeyi kanıtlamak zorunda değilim ama beni burda düzenbaz durumuna çevirmenede izin veremem bu işlerde bu kadar prof olmayı nasıl becerdin acaba