[Ciddi Alım] Tam yetkili, bilgili, olgun kadro.

RuhunCanayazı

SonTürk
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, adım Canayaz. kısaca amacımdan bahsedeyim. amacım, hala 1.8 sunucularda oynamayı seven has oyuncuları bir araya toplamaktı fakat yaptığımız onca reklama rağmen sürekli eleştirdiler başka bir şey yok. sonuç olarak kararımı değiştirdim ve çoğunluğa göre hareket etmeye karar verdim. demem o ki 1.12 sunucular kurmayı hedefliyorum elimde 16 çekirdekli 53 gb ram linux ubuntu 18 özellikli bir sunucum var. hali hazırda 1.8 survival, 1.8 skyblock sunucum var. skyblock her ne kadar açılmamış olsa daha %90 civarı bitmiş durumda. toplayacağım ekiple daha yeni sunucular kurup olan sunucularımı 1.12 uyarlamak. şimdi bana lazım olanları söylemek istiyorum. kriterlerim şu şekilde;
- kesinlikle başvuru yapan kişinin yaşına bakmaksızın olgunluğuna bakıyorum 13-14 yaşında olsun hiç önemli değil bana olgunluk, kalite, zeka lazım.
- işini bilen lafımı dinleyecek kişilere ihtiyacım var, sunucumda kız oyuncularımda var bunlara kesinlikle sarkıntılık yapılmayacak.
- yetkisi herhangi bir sebepten ötürü alınırsa kararımı bekleyip sadık olacak sürekli geri istemeyecek.
- kesinlikle whatsapp kullanıyor olmalı. telefonum serviste kırıldı gibi bahanelerle gelmeyin bana tam teşkilatlı adam lazım.
- daha önce sunucu yönetmiş olmalı hatta mümkünse pluginlerle arası olması lazım bu ona sunucu dosyalarına erişim izni sağlar tabii güvenimizi kazandıktan sonra buda kolay olacaktır işine sadık olsun yeter.
- kadroma aldığım kişi tüm sunucularımda yetkili olacak fakat isteğim doğrultusunda aktif olduğu yeri ben seçerim.
- kesinlikle ve kesinlikle oyunculara kavga halinde olmayacak kendini sevdirecek ve sempatik olacaktır olamıyorsa dahi saygı çerçevesinde mesafesini korumalı.
- sürekli online olmak zorunda değil fakat ihtiyacım olduğunda geçerli bir bahane olmadığı sürece yanımda olmalıdır.
- her gün halimi hatrımı soracak samimiyet önemli değil mi? şaka bir yana ekiple iyi geçinmeli iç savaş ülkeyi bile çökertiyor bize neler yapmaz...
- alımları gizli yapmayı yeğlerim alıma sadece whatsappı olanlar katılabilir. başvuru yapmak için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve forum gamerdan geldiğini yaz konuşup tanışalım öyle formla olacak işler değil :)

OLGUN, VE WHATSAPP SAHİBİ OLMALIDIR.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.